Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 25.08.2022 klo 11:00-13:00 | verkkoesittely

Haetko ihonhoitosarjaa, joka toimii ilman ”poppakonsteja”. Ammattisarjaa, joka ei pidä sisällään mitään turhaa ja soveltuu niin peruskasvohoitoihin kuin erikoishoitoihin. Innovatiivinen ja tehokas Cliniccaresarja on juuri sitä.
Cliniccare on korkean teknologian kosmeseuttinen ammattikosmetiikkasarja, joka takaa välittömät ja näkyvät vaikutukset. Matalamolekyylinen hyaluronihappo ja iholle tärkeät silkkipeptiidit pitävät lupauksensa.

Osallistu nyt Cliniccaren sarjaesittelyyn verkossa ja ota valikoimiisi yksi parhaimmista uudistavista ihonhoidoista.
Koulutuksessa pääset tutustumaan Cliniccare ammatti- ja kotihoitotuotteisiin sekä niiden käyttöön.
Sarjan hoidot on helppo omaksua ja pääset heti aloittamaan.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

Sarjaesittely on maksuton.

Kouluttaja

Heidi Tamminen on työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo useiden vuosien ajan, erityisesti kouluttajan sekä opettajan tehtävissä. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus myyntialalta. Hänen vahva osaamisensa erityyppisten ihonhoitomenetelmien kanssa pohjautuu jatkuvaan kouluttautumiseen sekä jatkuvaan tiedonjanoon. Kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat Heidille sydämen asia. Koulutukseltaan Heidi on UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä Phyt’s Naturo-esteetikko.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua, saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan sarjaesittelyyn.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 17.08.2022.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän, että Cliniccare on monipuolinen ja ihanteellinen sarja täydentämään toista hoitolasarjaasi. Sarjaan kuuluu steriilit tuotteet, kemialliset kuorinnat ja se soveltuu laitehoitoihin.