Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 25.11.2021 klo 9:00-11:00 | verkkokoulutus

Oletko jo käynyt Skin Candy peruskurssin ja kaipaat vahvistusta käsi ja/tai spaattelitekniikan parempaan hallitsemiseen? Oletko huomannut kätesi kipeytyvän helposti tai jäätkö helposti jumiin Cändätessäsi? Haluaisitko osata Cändätä nopeammin ja tehokkaammin?
Mikäli vastasit kyllä kysymyksiimme, on tämä preppauskurssi tarkoitettu juuri sinulle. Käymme tarkasti läpi Candyin- käsitekniikan, kädenasennosta massan flippaukseen sekä erilaiset spaattelitekniikat. Sinulla on mahdollista myös kysyä omista tekniikkaongelmistasi ja toivomme sinun myös näyttävän Candying-tekniikkaasi. 

Nähdään kurssilla!

Kurssi tallennetaan ja kurssille osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen kurssin jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Karoliina Saarinen on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Koulutus on sovitusti maksuton 28.10.2021 peruskurssilla olleille, osaamisen vahvistamiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 23.11.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.