Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 5.01.2023 klo 9:00-11:00 | verkkokoulutus

Oletko jo käynyt Skin Candy peruskurssin ja kaipaat vahvistusta käsi ja/tai spaattelitekniikan parempaan hallitsemiseen? Oletko huomannut kätesi kipeytyvän helposti tai jäätkö helposti jumiin Cändätessäsi? Haluaisitko osata Cändätä nopeammin ja tehokkaammin? Onko oikean massan valinta vaikeaa? Mikäli vastasit kysymyksiin ”kyllä” on tämä preppauskurssi tarkoitettu juuri sinulle.
Kertaamme kaikkien massojen tärkeimmät ominaisuudet sekä käytön. Käymme tarkasti läpi Candying- käsitekniikan massan levityksestä flippaukseen sekä erilaiset spaattelitekniikat. Sinulla on mahdollista myös kysyä omista tekniikkaongelmistasi ja toivomme sinun myös näyttävän Candying-tekniikkaasi. Varaa itsellesi malli ja ota tuotteet valmiiksi esille. Näin voin ohjata sinua parempaan tekniikkaan etänä.

Nähdään kurssilla!

Kurssi tallennetaan ja kurssille osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen kurssin jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Karoliina Aro on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24 % (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoittautumispainikkeen kautta.

Koulutus on sovitusti maksuton edellisellä peruskurssilla olleille, osaamisen vahvistamiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 28.12.2022

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.