Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 30.11.2021 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Candying jälkeen iho on pehmeämpi ja hoidetumpi kuin minkään muun karvanpoistomenetelmän jälkeen. Pehmeän ihon myyminen tärkeää, koska se sitouttaa asiakkaan paremmin kuin muut hyödyt. Candyingiä tuleekin kaupata myös ihonhoitona. Onko sinulle epäselvää miksi nämä asiat ovat juuri sinulle, Skin Candy-ammattilaiselle, taloudellisesti merkittäviä. Mietitkö miten tuoda Candying-sana markkinoinnissa esiin ja miksi emme puhu vain karvanpoistosta ja sokeroinnista?
Tule mukaan koulutukseen ja saat uutta puhtia markkinointiin. Koulutuksessa voit kysyä kiperiäkin markkinointikysymyksiä kouluttajaltamme, Karoliinalta.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 28.11.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.