Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ke 10.03.2021 klo 11-13:30 | verkkokoulutus

Eksoottinen Bambuhieronta on yksi kysytyimmistä hoitometodeista. Se on hieronta, joka palvelee hoitajaa niin kuin asiakastakin. Bambukeppi antaa mahdollisuuden intensiiviseen syvähierontaan missä hoitaja ei joudu käyttämään omaa voimaa ja kädet säästyvät.

Bambuhieronta on tehokas lievittämään lihasjännityksiä ja vähentämään lihaksen happoisuutta urheilusuorituksen jälkeen. Bambuhierontaöljy vahvistaa immuunivastetta ja stimuloi kollageenin muodostumista.

Sinä hieroja tai kauneudenhoitoalanyrittäjä, osallistu nyt bambuhierontakurssille, joka lisää osaamistasi ammattilaisena.
Koulutukseen osallistujat saavat opetusvideon sähköpostiin, josta voi harjoitella hoitoa myöhemmin sekä kirjallisen materiaalin ja todistuksen aloituspaketin mukana.

Kouluttaja

Heidi Tamminen on työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo useiden vuosien ajan, erityisesti kouluttajan sekä opettajan tehtävissä, lisäksi hänellä on pitkä kokemus myyntialalta. Hänen vahva osaamisensa erityyppisten ihonhoitomenetelmien kanssa pohjautuu jatkuvaan kouluttautumiseen sekä pohjattomaan tiedonjanoon. Heidi on koulutukseltaan UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä Phyt’s Naturo-esteetikko.

Hinta

190 € +alv. 24 % (235,60 €)

Hinta sisältää aloituspaketin, johon kuuluu hoidossa käytettävät tuotteet:
Well-Being Bamboo Sticks hierontakepit (7 kpl / 5484777)
Well-Being Bamboo Massage Oil (1000 ml / 54816338)
Well-Being Bamboo Creamoil (250 ml / 54816339)
Bambuhieronta-juliste

Aloituspaketti toimitetaan noudettavaksi lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen koulutuksen jälkeen.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Päivää ennen koulutuksen alkua saat linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 01.03.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että bambu on yksi maailman eniten mineralisoivista kasveista!