Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 23.09.2021 klo 19:00-20:00 | verkkokoulutus

Ihon ikääntymisen ennaltaehkäisy ja hoito koskettaa lähes kaikkia hoitolan asiakkaita ja investoinnit anti-age hoitoihin ovat usein kaikkein tuottoisimpia hoitolalle. Koulutuksessa käydään läpi uusimmat menetelmät, niiden vaikuttavuus ja käyttömahdollisuudet sekä investoinnit ja hoitohinnat.
Vertailussa: HIFU, RF, Meso RF, mikroneulaus sekä neulattomat imeytyshoidot kuten elektroporaatio, LED, IPL, täyttöliftaus ja kuorintahoidot. Kouluttaudu ja erikoistu anti-age hoitoihin, saat parempia hoitotuloksia ja sitoutat asiakaskuntasi.

Koulutus nojaa uusimpaan tutkittuun tietoon ja on sarjasta riippumaton.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Anne Parkkinen on tehokkaaseen ihonhoitoon erikoistunut SKY- ja Cidesco kosmetologi, joka on toiminut alalla monissa työtehtävissä yli 25 vuoden ajan. Oman työnsä ohella Anne toimii myös Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtajana.

Hinta

50,00 € + alv. 24 % (62,00 €)
Koulutuksesta ei toimiteta koulutusmateriaalia.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 21.09.2021