Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

NPM pigmentointi

HFS B&G Mix - harmaa/ruskea 30ml

HFS B&G Mix – harmaa/ruskea 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri harmaan ruskea,30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS Pigmentointirulla kierteellä

HFS Pigmentointirulla kierteellä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NPM HFS Pigmentointirulla kierteellä. Kaikki eivät ole saaneet syntymälahjaksi tuuheita hiuksia. Jollakin taas hiustenlähtö alkaa aikaisin. HFS on menetelmä, jossa patentoidulla HFS-rullalla pigmentoidaan päänahkaan hiusnystyjä muistuttavia pisteitä.Tekniikka sopii sekä miehille että naisille. Tulos on todella luonnollisen näköinen ja saa asiakkaasi näyttämään nuoremmalta! KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
HFS väri brunette 30ml

HFS väri brunette 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri brunette, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri dark black 30ml

HFS väri dark black 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri tumma musta,30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri dark brown 30ml

HFS väri dark brown 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
kestopigmentointiväri, väri tummanruskea, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri gray 30ml

HFS väri gray 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri harmaa, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri light brown 30ml

HFS väri light brown 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointi, väri vaalean ruskea, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri medium black 30ml

HFS väri medium black 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri medium musta, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
HFS väri Pure Black 30ml

HFS väri Pure Black 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri, väri puhdas musta, 30 ml pumppupullo. Ei sisällä hartsia. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
Ilay pigmentointilaite musta neliö

Ilay pigmentointilaite musta neliö

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ilay Exclusuive Collection pigmentointilaite on pienikokoinen ja käyttäjäystävällinen sitä ohjataan näppärästi kosketusnäytöllä. Tiedot: * näytöllä nähtävien asetusten lisäksi laite myös äänivahvistaa valitun toiminnon * laitteessa on myös viimeisen asetuksen muistitoiminto * laitteeseen saa kytkettyä samanaikaisesti kaksi käsikappaletta * automaattinen sammutus KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
Ilay pigmentointilaite valkoinen neliö

Ilay pigmentointilaite valkoinen neliö

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ilay Exclusuive Collection pigmentointilaite on pienikokoinen ja käyttäjäystävällinen. Ilay Exclusive Collection pigmentointilaitetta ohjataan helposti kosketusnäytöllä, eikä siinä ole ulkoisia kytkimiä tai säätimiä. Näytöllä nähtävien asetusten lisäksi laite myös ”puhuu” eli kertoo verbaalisesti valitun toiminnon. Laitteessa on myös viimeisen asetuksen muistitoiminto. Laitteeseen saa kytkettyä samanaikaisesti kaksi käsikappaletta. KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
Merkkauskynä

Merkkauskynä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Yksittäispakattu tussi esim.kulmien tarkkaan rajaamiseen ennen pigmentointia.
Lue Lisää
NPM Glow 10

NPM Glow 10

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
New Permanent Makeup on lanseeranut tänä vuonna 2019 täysin digitaalisen Glow-malliston joka neuvoo tekijää ja myös tallentaa oppimansa tiedon. Muuten sama laite kuin Glow Unlimited mutta pienemmällä näytöllä. Tiedot: * 10 tuuman värikosketusnäyttö * sisäänrakennettu WIFI * numeraalinen nopeudensäätö 100-200 * 12v / 1,5 amp Hintaan sisältyy: * Glow 10 keskusyksikkö * 1 x virallinen NPM käsikappale * käsikappaleen pideke * verkkovirtamuuntaja * jalkakytkin ( käyttö onnistuu myös ilman) * ohjekirja * kaikki aseteltuna eleganttiin salkkuun Kompakti ja tarkka laite. Opi, jaa, tallenna ja esittele töitäsi! – Uusi NPM Glow konsepti pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset PMU sovellusten tekemiseen, laadukkaammin kuin millään muulla. – Glow sisältää kalenterihallintaohjelman asiakasrekisterillä. – Täysin kannettava ja helppokäyttöinen. Johto seinään, kytke WIFI ja töihin! – Kattavat neuvot ja suositukset maailman johtavilta PMU mestareilta. – Maailman ensimmäinen PMU- laite jossa sisäänrakennettu WIFI. – Laite ehdottaa jokaiseen tilanteeseen sopivia neuloja ja nopeuksia. – Kaksi käsikappaleporttia, joita voi käyttää yhtäaikaa tai erikseen. – Power saving mode , jonka avulla työ on joustavampaa ja ekologisempaa. – GLOW yhteisössä voit kommunikoida ympäri maailmaa, osallistu koulutuksiin sekä saat tietoa uusista tekniikoista, menetelmistä ja tuotteista. – Laitteen avulla saat ohjeita maailman parhailta kestopigmentointiopettajilta. – GLOW pitää sisällään myös varastonhallinnan ja tilausjärjestelmän. – Koneen alla on RGB LED valaistus, jossa kymmeniä valaistusvärivaihtoehtoja hoitolan sisustukseen. KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
NPM Glow 7

NPM Glow 7

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
New Permanent Makeup on lanseeranut tänä vuonna 2019 täysin digitaalisen Glow-malliston joka neuvoo tekijää ja myös tallentaa oppimansa tiedon. Muuten sama laite kuin Glow Unlimited ja Glow 10 mutta pienemmällä näytöllä. Tiedot: * 7 tuuman värikosketusnäyttö * sisäänrakennettu WIFI * numeraalinen nopeudensäätö 100-200 * 12v / 1,5 amp Hintaan sisältyy: * Glow 7 keskusyksikkö * 1 x virallinen NPM käsikappale * käsikappaleen pideke * verkkovirtamuuntaja * jalkakytkin ( käyttö onnistuu myös ilman) * ohjekirja * kaikki aseteltuna eleganttiin salkkuun Kompakti ja tarkka laite. Opi, jaa, tallenna ja esittele töitäsi! – Uusi NPM Glow konsepti pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset PMU sovellusten tekemiseen, laadukkaammin kuin millään muulla. – Glow sisältää kalenterihallintaohjelman asiakasrekisterillä. – Täysin kannettava ja helppokäyttöinen. Johto seinään, kytke WIFI ja töihin! – Kattavat neuvot ja suositukset maailman johtavilta PMU mestareilta. – Maailman ensimmäinen PMU- laite jossa sisäänrakennettu WIFI. – Laite ehdottaa jokaiseen tilanteeseen sopivia neuloja ja nopeuksia. – Kaksi käsikappaleporttia, joita voi käyttää yhtäaikaa tai erikseen. – Power saving mode , jonka avulla työ on joustavampaa ja ekologisempaa. – GLOW yhteisössä voit kommunikoida ympäri maailmaa, osallistu koulutuksiin sekä saat tietoa uusista tekniikoista, menetelmistä ja tuotteista. – Laitteen avulla saat ohjeita maailman parhailta kestopigmentointiopettajilta. – GLOW pitää sisällään myös varastonhallinnan ja tilausjärjestelmän. – Koneen alla on RGB LED valaistus, jossa kymmeniä valaistusvärivaihtoehtoja hoitolan sisustukseen. KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
NPM Glow unlimited

NPM Glow unlimited

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
New Permanent Makeup on lanseeranut tänä vuonna 2019 täysin digitaalisen Glow-malliston joka neuvoo tekijää ja myös tallentaa oppimansa tiedon. Lippulaivamalli suurella kosketusnäytöllä ja edistyksellisellä käyttöjärjestelmällä. Tiedot: * 13,3 tuuman värikosketusnäyttö * sisäänrakennettu WIFI * numeraalinen nopeudensäätö 100-200 * 12v / 1,5 amp Hintaan sisältyy: * Glow Unlimited keskusyksikkö * 1 x virallinen NPM käsikappale * käsikappaleen pideke * verkkovirtamuuntaja * jalkakytkin ( käyttö onnistuu myös ilman) * ohjekirja * kaikki aseteltuna eleganttiin salkkuun Kompakti ja tarkka laite. Opi – jaa – tallenna ja esittele töitäsi! – Uusi NPM Glow konsepti pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset PMU sovellusten tekemiseen, laadukkaammin kuin millään muulla. – Glow sisältää kalenterihallintaohjelman asiakasrekisterillä. – Kannettava ja helppokäyttöinen. Johto seinään, kytke WIFI ja töihin! – Kattavat neuvot ja suositukset maailman johtavilta PMU mestareilta. – Maailman ensimmäinen PMU- laite jossa sisäänrakennettu WIFI. – Laite ehdottaa jokaiseen tilanteeseen sopivia neuloja ja nopeuksia. – Kaksi käsikappaleporttia, joita voi käyttää yhtäaikaa tai erikseen. – Power saving mode , jonka avulla työ on joustavampaa ja ekologisempaa. – GLOW yhteisössä voit kommunikoida ympäri maailmaa, osallistua koulutuksiin sekä saat tietoa uusista tekniikoista, menetelmistä ja tuotteista. – Laitteen avulla saat ohjeita maailman parhailta kestopigmentointiopettajilta. – GLOW pitää sisällään myös varastonhallinnan ja tilausjärjestelmän. – Koneen alla on RGB LED valaistus, jossa kymmeniä vlaistusvärivaihtoehtoja hoitolan sisustukseen. KYSY LISÄÄ tuotteesta, koulutuksesta ja maksutavoista p.02- 21 22 200.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Havanna

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Havanna

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Havannal. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Madrid

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Madrid

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Madrid. 12ml. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Miami

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Miami

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Miami. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Milano

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Milano

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Milano. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Moscow

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Moscow

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Moscow. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml New York

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml New York

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri New York. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Paris

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Paris

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Paris. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Saint Tropez

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Saint Tropez

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Saint Tropez. Ei sisällä hartsia.Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Vienna

NPM pigm. Seduction, kulmille 12 ml Vienna

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kestopigmentointiväri Vienna. Ei sisällä hartsia. Paksumpi väri kulmille joka sopii myös microbladingiin. NPM tarjoaa stabiileja pigmenttejä, joissa on yli 60 sävyä. Jokaisen pullon sisällä on pieni ruostumattomasta teräksestä valmistettu pallo, jonka tarkoitus on sekoittaa väri tasaisesti kun pulloa ravistaa. Tämä varmistaa oikean sekoitussuhteen pigmenttijauheesta nesteeksi.Se auttaa myös ylläpitämään värin laadun sekä estämään värin kuivumista. Sävyjä voidaan sekoittaa keskenään jos halutaan löytää juuri oikeanlainen värisävy.
Lue Lisää
NPM Pigmentointin.pink 5SLOPE0,35 STkierteellä

NPM Pigmentointin.pink 5SLOPE0,35 STkierteellä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula, väri : pinkki, 5 neulaa. Luomivärin ja huulien pigmentoiniin, micro blading vaikutelma. EXP 12/20
Lue Lisää
Ale
NPM Pigmentointineula 5RL 0,30 ST rusk EXP 12/20

NPM Pigmentointineula 5RL 0,30 ST rusk EXP 12/20

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula, väri ruskea, 5 neulainen. Eyelinerin ja huultenrajausten tekoon. EXP 12/20
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula harmaa 5 FLAT 0,30 ST kierte

NPM Pigmentointineula harmaa 5 FLAT 0,30 ST kierte

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula harmaa, 4 neulaa. Kulmakarvojen, huulten ja luomivärien pigmentointiin.
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula keltainen 3RS 035 ST kiertee

NPM Pigmentointineula keltainen 3RS 035 ST kiertee

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NPM-Pigmentointineula, väri keltainen, 3 neulaa. Tarkoitettu pigmentointi värjäyksien tekoon.
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula kirkas, 7RS 035 ST, kierteel

NPM Pigmentointineula kirkas, 7RS 035 ST, kierteel

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NPM-Pigmentointineula, väri kirkas, 7 neulaa. Voimakkaiden rajauksien tekoon.Hyvä puuterimaisten kulmakarvojen, paksujen eyelinereiden ja paksujen huultenrajauksien tekoon.
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula Musta Mamba 3RL 0,18 LT kier

NPM Pigmentointineula Musta Mamba 3RL 0,18 LT kier

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NPM-Pigmentointineula musta (black mamba) 3RL. 3 neulaa triangeli-muodostelmassa, a 0,18 mm. Eyeliner ja huultenrajaukset. Vahvat kulmat.
Lue Lisää
Ale
NPM Pigmentointineula purp 5M 0,35 kiert.EXP 12/20

NPM Pigmentointineula purp 5M 0,35 kiert.EXP 12/20

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula, väri: purppura, 5 neulaa magnum, 0,35mm, lyhyt kärki. Tarkoitettu huulten täyttöön, luomiväreihin ja nännipihan tatuointiin. Työskentelyn aikana neula pidetään 45 asteen kulmassa. EXP 12/20
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula sin. 3RL 0,25 LT kiert

NPM Pigmentointineula sin. 3RL 0,25 LT kiert

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula, väri : sininen,3 neulaa, pitkä kärki. Ohuisiin luomi- ja huultenrajauksiin (myös värjääminen on mahdollista).
Lue Lisää
NPM Pigmentointineula valkoinen 7RM 0,30 ST kierte

NPM Pigmentointineula valkoinen 7RM 0,30 ST kierte

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pigmentointineula, väri : valkoinen, 7 neulaa. Kulmakarvojen, luomivärin ja nännipihan pigmentointiin.
Lue Lisää