Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kemiallinen kuorinta

 • Happokuorintahoito

Cliniccare AHA+ EGF Skin Booster-kuorinta 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare AHA+ EGF Skin Booster -hoidolla voit tehdä nopean mesoterapiamaisen ihon stimuloinnin ilman injektioita tai näkyvää toipumisaikaa. Se sisältää viiden eri alf hydroksihapon (AHA), antioksidanttien ja ihon kasvutekijöiden sekoituksen ja neutraloituu automaattisesti. Iho on välittömästi heleä eikä toipumisaikaa tarvita. Sopii erityisesti ihon nuorentamiseen, aknen hoitoon ja valovanhenemisen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Toista hoitoa sarjana kerran viikossa muutamia kertoja tai tee kerran kuukaudessa ennaltaehkäisevänä ja ylläpitävänä hoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Lue Lisää

Cliniccare Glow Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare Glow Peel on kemiallinen kuorinta, joka häivyttää ikääntymisestä aiheutuneita pigmenttivirheitä, heleyttää ja nuorentaa ihoa. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa, jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Cliniccare Cleansing foam Chemisept G Cliniccare Skin Toner Cliniccare harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) Cliniccare Sun Shield SPF30 aurinkosiojavoide Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue Lisää
 • Kemiallinen kuorintahoito

Cliniccare Peel Blender 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sekoitetaan Cliniccare Peel -kemiallinen kuorinta-nesteen kanssa. Peel Blenderin avulla voidaan kuorinta räätälöidä asiakkaan mukaan. (Glow peel 49404301, Pure peel 49404302, Refresh peel 49404303). Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Cliniccare Cleansing foam Chemisept G Cliniccare Skin Toner Cliniccare harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) Cliniccare Sun Shield SPF30 aurinkosiojavoide Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue Lisää

Cliniccare Pure Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare Pure Peel on tulehduksia ehkäisevä kemiallinen kuorinta herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa,jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Säilytettävä ehdottomasti alle +15 C. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Cliniccare Cleansing foam Chemisept G Cliniccare Skin Toner Cliniccare harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) Cliniccare Sun Shield SPF30 aurinkosiojavoide Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue Lisää

Cliniccare Refresh Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cliniccare Refresh Peel on kemiallinen kuorinta, joka elvyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Sekoita Peel Blenderin 49404304 kanssa, jonka avulla kuorinnan voi räätälöidä yksilöllisesti. Vain ammattikäyttöön. Hoidon tekemiseen tarvitset seuraavat tuotteet: Cliniccare Cleansing foam Chemisept G Cliniccare Skin Toner Cliniccare harsonaamio ( Glow, Pure tai Refresh/Tight ) Cliniccare Sun Shield SPF30 aurinkosiojavoide Mukana selkeät käyttöohjeet.
Lue Lisää
 • Uudistava
 • Kuoriva
 • Aktivoiva
 • Kosteuttava

Phyts Soin Renov chemical peel- 13 hoitoa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Soin Renov chemical peel on kemiallinen kuorintahoito aknearville, syville juonteille ja pigmenttiläiskille. Tehostaa ihon uudistumista ja kosteuspitoisuutta. Kirkastaa ihon sameutta ja supistaa ihohuokosia. Hoito tehdään 4 x sarjahoitona 10 päivän välein. Asiakkaalla on käytössä kuorintahoitoon kuuluvat kotihoitotuotteet koko sarjahoidon ajan. Sisältää 30% glycolihappoa. Tukkupakkaus sisältää 13 hoitoa, puhdistusaineen, hoitovoiteen ja naamion. Tukkupaketti riittää 3 sarjahoitoon. Asiakkaan kotihoitotuotesetti 604172 Preparation Peeling kit Ilmoittaudu koulutukseen ennen tuotteiden ostoa! Koulutuksella opit hoitometodin, joka takaa hyvän hoitotuloksen. Saat tyytyväisiä asiakkaita, jota tulevat mielellään uudestaan. Soita kun ehdit, 040-4861764/ Tamminen Heidi. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Glycolihappo 30% (valmistettu sokeriruosta)
Lue Lisää

Scandinavian Skin Acid Peel kuorinta-paketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
ACID PEEL kuorinnat poistavat huonokuntoista ihokerrosta ja antavat uuden, terveemmän ihon kasvaa tilalle. Tuloksena pehmeämpi ja kirkkaampi iho. Kuorinnoissa on innovatiivinen yhdistelmä eri ihotyypeille sopivia AHA-,PHA- ja BHA-happoja. Sisältää: 806211 Age Fight Acid Peel 30 ml 1 kpl Puhdistava ja vaalentava naamio tasoittaa ihon sävyä.Sisältää tehokkaan yhdistelmän AHA-happoa ja Kojihappoa. Manteli, Glycolic- ja Lactichapot tehostavat Kojihapon vaikutusta ja edistävät kuorintaa. Happoja 30 pros., raaka-aineista 66,9 pros. on luonnollisia.
Lue Lisää
 • Yhdistelmä PHA ja AHA happoja
 • Poistavat huonokuntoista ihokerrosta
 • Pehmeämpi ja kirkaampi iho
Ale

Scandinavian Skin Age Fight Acid Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Puhdistava ja vaalentava naamio tasoittaa ihon sävyä. Sisältää tehokkaan yhdistelmän AHA-happoa ja Kojihappoa. Manteli, Glycolic- ja Lactichapot tehostavat Kojihapon vaikutusta ja edistävät kuorintaa. Happoja 30 % raaka-aineista, 66,9 % on luonnollisia.
Lue Lisää
 • Yhdistelmä PHA ja AHA happoja
 • Poistavat huonokuntoista ihokerrosta
 • Pehmeämpi ja kirkaampi iho
Ale

Scandinavian Skin Sensi Touch Acid Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sopii herkälle ja rosacea-iholle. Sisältää tehokkaan yhdistelmän PHA (Polyhydroxy- ja AHA-happoja (Alpha Hydroxy) sekä ruusunmarjaa ja Xylitolia. Happojen osuus 30 %, luonnollisia raaka-aineita 69,7 %.
Lue Lisää
 • Yhdistelmä PHA ja AHA happoja
 • Poistavat huonokuntoista ihokerrosta
 • Pehmeämpi ja kirkaampi iho
Ale

Scandinavian Skin Stress Fight Acid Peel 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sopii rasvoittuvalle ja akneiholle. Sisältää tehokkaan yhdistelmän AHA- (Mandelic Acid,Lactic Acid, Shikimic Acid) ja BHA-happoja (Salicylic Acid) sekä Salix Alba Extrat eli valkopaju-uutetta. Happojen osuus 30 %, raaka-aineiden luonnollisuusprosentti on 69,8 %.
Lue Lisää