Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Orteesit

Harsonauha 50*6 cm 3 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Nauhasilikonin valmistuksessa käytettävä harso.
Lue Lisää

Iloiset Varpaat Katalysaattori, neste 20 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin nopea katalysaattori orteesimassalle. Sopii kokeneelle käyttäjälle.
Lue Lisää
  • Edistää pienten haavaumien parantumista

Iloiset Varpaat orteesimassa 200 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloiset Varpaat -orteesimassa on medikaalilaatuinen suojaaviin ja kevysti korjaaviin orteeseihin tarkoitettu helposti muovattava massa. Kun tarvitset kestävämpää silikonia, käytä Sicasil-silikonia. • Helppokäyttöinen korjaaviin tai suojaaviin orteeseihin. • Erittäin hyvä nauhasilikonimassa, josta teet parhaat erottavat nauhat. • Ei tartu käsiin, helppo muotoilla. Massa sisältää ainesosaa nimeltä hydroxiprolisilane, joka edistää pienten haavojen paranemista. Tästä syystä tämä massa sopii erityisen hyvin hautuneille varpaanväleille. Massa on antibakteerinen. Shore 12-15. Käytetään erillisen katalysaattorin kanssa.
Lue Lisää

Levitysrulla (silicon)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Nauhasilikonin valmistuksessa käytettävä rulla.
Lue Lisää
  • Superpehmeä

Sicasil Extra Souple, 2 x 250g, shore 8/10

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silikoni, joka mullistaa orteesien valmistuksen. Tämä silikoni on niin pehmeää, että voit käyttää sitä myös pohjallisissa kevennyksiin tai vaikka suoraan asiakkaan sandaaliin hiertymäkohtiin kiinnittäen liimaamalla tai kaksipuolisella teipillä. Pelkästään käytettynä suojaaviin orteeseihin ja sekoitettuna esim. Sicasil pehmeän kanssa erinomainen reumaatikon orteeseihin sopiva massa. Shore 8/10. Purkki A on katalysaattori.
Lue Lisää
  • Korjaaviin ja suojaaviin orteeseihin

Sicasil Pehmeä, 2 x 250g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tällä silikonilla tehdään sekä korjaavia että suojaavia orteeseja. Valmist pinta on hieno ja sileä. Silikonia käytetään korjaaviin ja korvaaviin orteeseihin. Voidaan sekoittaa toisen eri shore -arvoisen Sicasil-silikonin kanssa. Helppo käsitellä. Shore 20. Purkki A on katalysaattori.
Lue Lisää
  • Suojaaviin orteeseihin

Sicasil Superpehmeä, 2 x 250g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin pehmeä, hieman enemmän käsittelyä kaipaava silikoni, josta helppo tehdä suojaavia ja kevyesti korjaavia orteeseja. Hyvän yhdistelmän saa aikaiseksi siten, että tekee orteesin sisäpuolen kovemmasta, Sicasil 30130 -massasta ja pinnan tästä pehmeämmästä massasta. Silloin orteesiin saa toisaalta lujuutta/jämäkkyyttä, mutta pinta jää pehmeäksi. Pehmeä Sicasil on vaikeampi hioa, joten valmistuksessa kannattaa käyttää saippuavettä hienon lopputuloksen saamiseksi. Tämä silikoni on tarkoitettu erityisesti lasten orteeseihin. Shore 16. Purkki A on katalysaattori.
Lue Lisää
  • Korjaaviin orteeseihin

Sicasil, 2 x 250g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tällä silikonilla saat kovimman lopputuloksen orteesiin, pinta on hieno ja sileä. Silikonia käytetään korjaaviin ja korvaaviin orteeseihin. Voidaan sekoittaa toisen eri shore -arvoisen Sicasil-silikonin kanssa. Helppo käsitellä. Shore 34. Purkki A on katalysaattori.
Lue Lisää