Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Vastaanottotila

  • Pienikokoinen

Vastaanottotiski Charlie

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Viistot kromijalat ja selkeä muotoilu tuo modernia ilmettä hoitolaan. Kätevän kokonsa ja lasisen kansilevyn ansiosta Charlie tuo ilmavuutta pieneenkin tilaan. Säilytystilaa tarvikkeille ja mm. lukittava laatikko. Valitse väri laadukkaaseen runkoon monipuolisesta valikoimasta. Tilaustuote, toimitusaika n. 4 vko tilauksesta.
Lue Lisää
  • Valitse materiaalit hoitolaasi sopivaksi

Vastaanottotiski Elvis

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Elviksessä on reilusti tilaa tarvikkeille ja mm. lukittava laatikko. Nostalgista 60-luvun tunnelmaa nykyaikaisesti toteutettuna. Valitse hoitolaasi sopiva runkomateriaali ja etuosan nahkaverhoilu värikartan vaihtoehdoista ja saat yksilöllisen säväyksen toivottamaan asiakkaasi tervetulleeksi. Tilaustuote, toimitusaika n. 4 vkoa tilauksesta.
Lue Lisää
  • Paljon värivaihtoehtoja

Vastaanottotiski Full Moon

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tyylikäs vastaanottotiski, joka rauhoittaa kassan taustan aivan omaksi tilakseen. Tiskissä reilusti säilytystilaa ja keskellä sekä vetolaatikko että lasivitriinikaappi tuotteiden esillepanoon. Varastoväri wenge/valkoinen, muut värikartan värit toimitusaika noin 4 viikkoa.
Lue Lisää
  • Tyylikäs tiski

Vastaanottotiski Gregory valokehikolla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tyylikäs vastaanottotiski, jossa näyttävä valollinen kehikko edessä. Materiaali laadukasta saksalaista kalustelevyä. Tiskin taustapuolella lukollinen laatikko ja avohyllyt. Valitse värit: harmaa, musta, valkoinen, tai puukuviot koivu, pyökki ja tummapyökki. Toimitusaika n. 4 vko tilauksesta.
Lue Lisää
  • Varastoväri koivu/wenge
  • Tilauksesta muilla väreillä

Vastaanottotiski Jupiter

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Edullinen ja monipuolinen vastaanottotiski. Pöydän pinnalla maitolasimainen taso, joka on kuitenkin valmistettu pleksimuovista. Tiskin taustalla lukollinen laatikko, kaappi ja kaksi avohyllyä. Varastoväri koivu (etulevy)/wenge (runko), muut värikartan värit. Toimitusaika noin 4 viikkoa.
Lue Lisää