Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ilmassa tuntuu jo olevan joulun merkkejä, jouluvalot syttyvät. Tänä vuonna joululla on tavallista suurempi merkkitys. Se vie hetkeksi pois arjen huolista ja koko maailmaa järisyttäneestä pandemiasta.

Hoitola on paikka, jonne on turvallista tulla ja voi välttää ruuhkat ja tungokset.
Hoitolatukussa on paljon joulutuotteita vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, mutta tilaa ajoissa, sillä suosikkituotteet viedään käsistä tänä vuonna ennätysajassa.
Muista tilata paketointi/lahjatarvikkeet erikseen tästä: Lahjatarvikkeet

Joulu on Matkahuollon ruuhkaisin aika, varauduthan tilaamalla ajoissa. Ehdit kuitenkin saada paketin jouluksi, kun tilaat viimeistään perjantaina 18.12 kello 12.00 mennessä!

Joulumyyntituotteet

 • Soijavahakynttilä
 • Tuoksuvaa tunnelmaa hoitolaan

Bougies dambiance Escapade Energis. 120g kynttilä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Virkistävä sitrusmainen tunnelmakynttilä – lataa tunnelmaa positiivisella energialla. Soijavahakynttilä.
Lue Lisää
 • Riittää 1-2 kertaan
 • Käyttövalmis naamio
Uutuus

Face Facts antioksidant savinaamio, mustikka 60ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Puhdistava ja pehmeyttävä naamio, joka on rikastettu mustikalla ja C-vitamiinilla. Kätevä uudelleen suljettava korkki. Vegaaninen, eläinkokeeton. Käyttö: Puhdista iho lämpimällä vedellä, jotta huokoset avautuvat. Levitä naamion kasvoille. Anna vaikuttaa 10 min tai kunnes se on kuiva. Huuhtele hyvin, lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi.
Lue Lisää
 • Riittää 1-2 kertaan
 • Käyttövalmis naamio
Uutuus

Face Facts kirkastava savinaamio, kurkku 60 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Nuorentava ja kirkastava kasvonaamio, joka on rikastettu kurkulla. Kätevä uudelleen suljettava korkki. Vegaaninen, eläinkokeeton. Käyttö: Puhdista iho lämpimällä vedellä, jotta huokoset avautuvat. Levitä naamion kasvoille. Anna vaikuttaa 10 min tai kunnes se on kuiva. Huuhtele hyvin, lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi.
Lue Lisää
 • Riittää 1-2 kertaan
 • Käyttövalmis naamio
Uutuus

Face Facts rauhoittava savinaamio, kamomilla 60ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rauhoittava savinaamio, joka on rikastettu kamomillalla. Kätevä uudelleen suljettava korkki. Vegaaninen, eläinkokeeton. Käyttö: Puhdista iho lämpimällä vedellä, jotta huokoset avautuvat. Levitä naamion kasvoille. Anna vaikuttaa 10 min tai kunnes se on kuiva. Huuhtele hyvin, lämpimällä vedellä ja taputtele iho kuivaksi.
Lue Lisää
 • Kätevä pakkaus
 • Kuorinta vartalolle
Uutuus

Face Facts Vartalokuorinta – Kahvi 50 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Virkistävä ja hellävaraisesti kuoriva vartalokuorinta, joka on rikastettu kahvilla. Kätevä uudelleen suljettava korkki. Vegaaninen ja eläinkokeeton. Käyttö: Levitä pieni määrä kuorintaa kostealle, puhdistetulle iholle ja hiero. Huuhtele lopuksi lämpimällä vedellä.
Lue Lisää
 • Myyntituote hoitolaan
 • Joululahjaksi
Uutuus

Footlogix Day and Night-setti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tummansininen tyylikäs Footlogix-kosmetiikkalaukku sekä Footlogix 1 DD Vaahtovoide herkälle iholle 125 ml ja Footlogix 2 Vaahtovoide kuivalle iholle 125 ml. Setin hinta koostuu vain tuotteista, laukun saat lahjaksi. Laukun mitat: 18,5×14,5×5 cm.  Tuotetiedot: 905001 Footlogix 1 DD-vaahtovoide herkälle iholle 125 ml Footlogix DD-vaahtovoide herkälle iholle sisältää Double-Defense-ominaisuuden (kaksoissuoja), jonka ansiosta vaahtovoide on todellinen superkosteuttaja mutta sen  lisäksi iho pysyy pitkään kosteutettuna. Se on samanaikaisesti anti-aging että myös elvyttävä. Koostumukseltaan voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Sisältää ureaa sekä Spiraleen® leväuutetta, joka lievittää ihon ärsytystä. Kuivalle ja herkälle iholle, myös diabeetikolle. Soveltuu yövoiteeksi ja käytettäväksi vartalolle. 905002 Footlogix 2 Vaahtovoide kuivalle iholle 125 ml Footlogix vaahtovoide kuivalle iholle on tehokas kosteuttaja ja perusta jalkojen jokapäiväiselle hyvinvoinnille. Normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa.
Lue Lisää
 • Myyntituote hoitolaan
 • Joululahjaksi
Uutuus

Footlogix Exfoliate and Hydrate-setti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tummansininen tyylikäs Footlogix-kosmetiikkalaukku sekä Footlogix 3 Vaahtovoide hyvin kuivalle iholle 125 ml ja Footlogix 15 Jalkakuorinta 250 ml. Setin hinta koostuu vain tuotteista, laukun saat lahjaksi. Laukun mitat: 18,5×14,5×5 cm.  Tuotetiedot: 905014 Footlogix 15 Jalkakuorinta 250 ml Footlogix-jalkakuorinta sisältää orgaanista mikrolevää yhdistettynä korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin. Kuorivana aineena kiillotettu hohkakivi, joka kuorii jalat hellästi. Hohka-kivijauhetta saadaan tulivuorenpurkauksen yhteydessä muodostuvasta laavakivestä jauhamalla. Voi käyttää myös detoxoivana jalkanaamiona. Ravistettava kunnolla ennen käyttöä. 905003 Footlogix 3 Vaahtovoide hyvin kuivalle iholle 125 ml Nopeasti imeytyvä vaahtovoide erittäin kuivalle iholle. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Sopii diabeetikolle sekä ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa. Footlogix-sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään ainutlaatuista Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin. Käyttö Ravista purkkia pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä vaahtovoidetta ja levitä iholle aamuin illoin. Ei jätä ihoa rasvaiseksi.
Lue Lisää
 • Myyntituote hoitolaan
 • Joululahjaksi
Uutuus

Footlogix Smooth and Fresh -setti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tummansininen, tyylikäs Footlogix-kosmetiikkalaukku, joka sisältää Footlogix 7+ Vaahtovoide ärtyneelle iholle 125 ml ja Footlogix 10 Kenkädeodorantti 125 ml. Setin hinta koostuu vain tuotteista, laukun saat lahjaksi. Laukun mitat: 18,5×14,5×5 cm. Tietoa tuotteista: 905006 Footlogix 7+ Vaahtovoide ärtyneelle iholle 125 ml Spiraleen®-leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Footlogix-vaahtovoide ärtyneelle iholle auttaa myös sieni-infektion hoidossa. Urea (10%) sitoo kosteutta. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esim. sairaudesta johtuen heikentynyt.  905012 10 Kenkädeodorantti 125  Footlogix-kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja  aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun.  Ei vahingoita nahka- tai kanvaasijalkineita. Suihkautetaan suoraan jalkineisiin.
Lue Lisää
 • Liftaava naamio
Uutuus

Gerard’s Party Mood Gel Face Mask 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Liftaava ja kirkastava naamio, joka sisältää hyaluronihappoa, kaakaonsiemeniä ja seesamiöljyä. Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti pois haalealla vedellä.
Lue Lisää
 • Kosteuttava ja rauhoittava naamio
Uutuus

Gerard’s Sleepy Mood Gel Face Mask 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava ja rauhoittava naamio, joka sisältää passionhedelmäöljyä ja shea voita ja rohtosammakonputkea. Käyttö: Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa koko yön.
Lue Lisää
 • Kirkastava naamio
 • Ihana joululahja!
Ale

Gerard’s Snow Bright Mask 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tyylikkäässä joulupaketissa oleva ihoa tasoittava ja kirkastava naamio. Mineraalisavi tasoittaa ihoa ja pienentää huokosia. Täydellinen naamio ennen juhlia, kun haluat kirkkaan ja heleän ihon. Ihana joulumyyntituote! 
Lue Lisää
 • Kasvohoitotuotteita herkälle ja punoittavalle iholle
 • Joululahjaidea
Ale

Gerards Holiday Peaceful all day long

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Nujerra punoitus ja lepytä ärtyvä iho – rauhoita niskuroiva iho Calmsensen avulla: Calmsense Latte Detergente – Herkästi reagoivan ja punoittavan ihon hellavarainen puhdistustuote, jopka samalla rauhoittaa ihoa. Ravista ja levitä kasvoille aamun illoin, huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Calmsense Crema Viso – Punaisuutta ehkäisevä voide, joka antaa päivittäisen suojan herkästi reagoivalle ja punoittavalle iholle. Levitetään pävittäin kasvoille, välttäen silmänympärysihoa. Sisältää tuotteet: 54816098 Calmsense Crema viso Dermoprotezione voide 50ml  54816119 Calmsense Latte Detergente puhdistumaito 200ml
Lue Lisää
 • Kiinteyttävä hoitopaketti
 • Kasvovoide ja seerumi
 • Joululahjaidea
Ale

Gerards Holiday Season Flawless with Soysoy

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kelloa ei voi kääntää taaksepäin mutta ikääntymisen merkkejä voi hälventää. Kiinteytä, suojaa ja hoida ihoa kasvoilta kaulalle ja aina decolteelle asti – ja huomaat muutoksen: Soysoy Jaluractive Siero Viso – Levitä aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja decolteelle hoitovoiteen alle tämä ihoa suojaava ja sen kiinteyttä parantava seerumi. Soysoy Jaluractive Crema – Käytä päivittäin kasvoille, kaulalle ja decolteelle tämä ihoa suojaava, vahvistava, kiinteyttävä ja ihon kosteustasapainoa ylläpitävä voide. Sisältää tuotteet: 54816012 Soysoy Jaluractive Siero Viso seerumi 50 ml  54816011 Soysoy Jaluractive Crema hoitovoide 50 ml
Lue Lisää
 • Kasvojen puhdistuspaketti
 • Joululahjaidea
Ale

Gerards Holiday Season Simply Clean

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Puhdistus on kaiken alku ja loppu – yksinkertaisesti puhtaan ihon aseet ovat tässä: Aquasense Latte Detergente – Hellävarainen puhdistus kasvoille, kaulalle ja decolteelle, jota käytetään aamuin illoin ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Tämä kevyt puhdistusemulsio poistaa meikin ja ihon epäpuhtaudet kuivattamatta ihoa. Must-Have Exfolight – Voidemainen ja kosteuttava kuorinta joka edesauttaa ihosolujen uusiutumista. Kuorinta levitetään kasvoille, kaulalle ja decolteelle, annetaan vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhdellaan pois lämpimällä vedellä. Sopii niin herkälle ja kuivalle iholle kuin myös ikääntyneelle iholle. Sisältää tuotteet: 54816025 Must-Have Exfolight kuorinta 50ml  54816002 Aquasense Latte Detergente puhdistusmaito 200 ml
Lue Lisää

Jalanmallinen tuoksusaippua

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Miedosti tuoksuva jalanmallinen tuoksusaippua. Väreinä sininen, valkoinen, keltainen, persikka ja vaaleanpunainen. Pituus 7 cm.
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin Greippi-kaneli-käsivoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jouluinen käsivoide. Hiero käsiin aamuin illoin – pidä kädet pehmeinä ja lämpiminä jouluihmisen omalla voiteella.  
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin jalkakylpy 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jouluinen jalkakylpyneste. Suihkauta 2-3 painallusta kylpyveteen ja rentoudu.
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin Mantelikäsivoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jouluinen käsivoide.Hiero käsiin aamuin illoin – pidä kädet pehmeinä ja lämpiminä läpi talven.
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin Omena & Kaneli-huulirasva

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloitse talvesta, suojaa huulet viimalta ja pakkaselta jouluisen tuoksuisella huulivoiteella.
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin Piparkakun tuoksuinen jalkavoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jouluinen jalkavoide. Hiero aamuin illoin puhtaille jaloille, joko omille tai jaa joulumieltä jollekin erityiselle.
Lue Lisää
 • Joulumyyntiin
 • Rajoitettu erä!

Jouluisin Uuniomena-kaneli-jalkavoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Joulun tuoksuinen kosteuttava jalkavoide. Hiero aamuin illoin puhtaille jaloille, joko omille tai jaa joulumieltä jollekin erityiselle.
Lue Lisää
 • Pehmeä bambusukka
 • Rajoitettu erä
 • Joulumyyntiin

Joulumuorin Lempisukka 37-40, valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloiset Varpaat Lempi-bambusukka on uusi lempisukkasi, joka on joulumuorinkin mieleen. Se on ihana iholla, joustava, pysyy jalassa ja pitää kutinsa pesussa. Lempisukka on mitoitukseltaan standardisukkaa hieman väljempi ja sopii siten tukevampaankin sääreen, mutta ei valu sirosäärissäkään – eikä sitä ole hinnalla pilattu. Pesuohje: Pesu 40°C. HUOM! Kuivausrummussa sukat yleensä kutistuvat hieman. Siksi suosittelemme, että ripustat sukat kuivumaan, jolloin ne säilyvät mallissaan pitkään. Mitat: Varren pituus 17 cm, varren leveys 8 cm,  jalkaterän pituus 21,5 cm
Lue Lisää
 • Pehmeä bambusukka
 • Rajoitettu erä
 • Joulumyyntiin

Joulupukin Lempisukka 41-44, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloiset Varpaat Lempi-bambusukka on uusi lempisukkasi, josta pukkikin on erityisen mielissään. Se on ihana iholla, joustava, pysyy jalassa ja pitää kutinsa pesussa. Lempisukka on mitoitukseltaan standardisukkaa hieman väljempi ja sopii siten tukevampaankin sääreen, mutta ei valu sirosäärissäkään – eikä sitä ole hinnalla pilattu. Pesuohje: Pesu 40°C. HUOM! Kuivausrummussa sukat yleensä kutistuvat hieman. Siksi suosittelemme, että ripustat sukat kuivumaan, jolloin ne säilyvät mallissaan pitkään. Mitat: Varren pituus 17 cm, varren leveys 8 cm,  jalkaterän pituus 21,5 cm
Lue Lisää
 • Pehmeä bambusukka
 • Rajoitettu erä
 • Joulumyyntiin

Joulutontun Lempisukka 37-40, musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloiset Varpaat Lempi-bambusukka on uusi lempisukkasi, josta tontutkin tykkää. Se on ihana iholla, joustava, pysyy jalassa ja pitää kutinsa pesussa. Lempisukka on mitoitukseltaan standardisukkaa hieman väljempi ja sopii siten tukevampaankin sääreen, mutta ei valu sirosäärissäkään – eikä sitä ole hinnalla pilattu. Pesuohje: Pesu 40°C. HUOM! Kuivausrummussa sukat yleensä kutistuvat hieman. Siksi suosittelemme, että ripustat sukat kuivumaan, jolloin ne säilyvät mallissaan pitkään. Mitat: Varren pituus 17 cm, varren leveys 8 cm,  jalkaterän pituus 21,5 cm
Lue Lisää
 • Ihonpuhdistukseen
 • Normaalille/kuivalle iholle
 • 100 % luonnonmukainen
Ale

Phyt’s Naturally clean for all of us

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tilapäisesti loppu, lisää tulossa! Ihonpuhdistussetti normaali/kuivalle iholle. Raikas sitruunantuoksuinen puhdistusemulsio puhdistaa meikin tehokkaasti jättäen virkistävän olon kasvoille. Appelsiinipuunlehti-uutetta sisältävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. 100% luonnonmukainen biosertifioitu kosmetiikkasarja. Sisältää seuraavat tuotteet: 604004 Phyts Lait Hydro-nettoyant 200 g  604007  Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 200 ml 
Lue Lisää
 • ihonhoitoon
 • Kaikille ihotyypeille
 • 100 % luonnonmukainen
Ale

Phyt’s Naturally clean for Citygirl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tilapäisesti loppu, lisää tulossa! Ihonpuhdistussetti kaikille ihotyypeille. Puhdistusgeeli pehmittää, kosteuttaa ihoa ja poistaa tehokkaasti ihon pintaan kiinnittyneet ilmansaasteiden mukana tulleet epäpuhtaudet. Iho on raikas puhdas ja hyvin toimiva. Appelsiininlehtiuutetta sisältävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja virkistää ihoa. 100% luonnonmukainen biosertifioitu kosmetiikkasarja. Sisältää seuraavat tuotteet: 604460 Soin Reviderm Anti pollution cleansing gel 100 ml  604007 Phyts Hydrole Feuilles d Oranger Amer 200 ml
Lue Lisää
 • Ihonpuhdistukseen
 • 100 % luonnonkosmetiikkaa
Ale

Phyt’s Naturally clean for Young and beautyful

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ihonpuhdistussetti seka/rasvaiselle iholle. Tasapainottava puhdistugeeli raikastaa ja virkistää epäpuhdasta ihoa. Ehkäisee tulehduksia ja hillitsee talineritystä. Eucalyptus kasvovesi supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihoa. 100% luonnonmukainen biosertifioitu kosmetiikkasarja. Sisältää seuraavat tuotteet: 604020 Phyts Gel purete visage 100 g 604006 Phyts Hydrole Feuilles d Eucalyptus 200 ml
Lue Lisää

Polkka ihmekivi

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Eri muotoisia ja värisiä. Malleina sydän ja jalka. Hyvä jälleenmyyntiartikkeli.
Lue Lisää

Rentoa Joulua Shampoo Olive oil 90 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Shampoo normaaleille ja kuiville hiuksille. Jouluinen pakkaus.
Lue Lisää
 • Valmis lahjasetti joulukuusen alle

Rentoa Joulua-lahjasetti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Valmis lahjasetti on pakattu valkoiseen narukannatinkassiin. -Oliiviöljy-shampoo 90 ml -Oliiviöljy-hoitoaine 90 ml -Kasvovoide Olive Oil 50ml -Vartalovoide Gardenia 90 ml -froteinen pesukinnas Kuvassa näkyvä suihkugeeli ei kuulu pakkaukseen. 
Lue Lisää