Renew Blossom

NORMAALIN IHON HOITO

Kun teini-ikäisten ihottumat ovat ohi, ihmisen hormonaalinen tausta on vakiintunut ja ikääntymisestä johtuvia ongelmia ei vielä ole, nuori nainen voi nauttia nuoruuden ja kauneuden kaudesta. Jopa nuori kaunis ja normaali iho tarvitsee hoitoa ja suojaa päivittäin.

Kun talirauhasten toiminta normalisoituu, normaaliin kauniiseen, terveeseen ja ehjään ihoon, joka ei ole kuivumiseen taipuva, kohdistuvat ympäristön negatiiviset vaikutukset ja stressit:

●       sääolosuhteiden vaikutukset (auringon säteily kesällä, matala lämpötila ja tuuli talvella);

●       haitalliset tottumukset (huono ravinto, tupakanpoltto, alkoholin liikakäyttö);

●       väsymys, liian vähäinen uni ja lepo, puuttuva päiväjärjestys;

●       puuttuva tai väärä hoito, aggressiivisen kosmetiikan käyttö, liiallinen meikin käyttäminen.

Näiden ja muiden stressiä aiheuttavien tekijöiden vaikutuksesta iho tulee himmeäksi, herkäksi, sen suojelumekanismi heikkenee, voi ilmestyä ihottumia, ihon uudistusprosessi ja kollageeniin tuotanto hidastuvat.

BLOSSOM on uudentyyppinen kosmetiikkasarja, jossa on tasapainoinen yhdistelmä biologisesti aktiivisia aineita, jotka tarvitaan normaalin ihon päivittäiseen hoitoon. Pehmeät rasvattomat voiteet, joilla on pehmeä tuoksu, on tarkoitettu tehokkaaseen kosteutukseen, ihon suojaamiseen vapailta radikaaleilta ja UV-säteilyltä.

BLOSSOM sopii erittäin hyvin tytöille, joilla on normaali ongelmaton iho, tai niille, joilla on ensimmäisiä vanhenemisen merkkejä, jotka haluavat säilyttää ihon nuoruuden ja kauneuden.

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

  • RENEW Antistress Nutrient Cream 50ml

  • RENEW Aquabalance Hydrating Cream 50ml

  • RENEW Eye Hydro Cream 30ml

  • RENEW Gentle Foam 220ml

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu