Gold & Caviar

Gold & Caviar

Arvostatko kaikkea mikä on puhdasta ja ainutlaatuista?
Gold & Caviar on kultaa ja kaviaaria sisältävä ylellinen hoitolinja, jonka tuotteiden arvokkaat aktiiviainesosat takaavat tehokkaat tulokset nuorekkaamman, heleämmän ja kiinteämmän ihon saavuttamiseksi.
Linja sisältää 6 tuotetta – 3 kasvoille ja 3 silmänympärysiholle. Molemmille alueille löytyy ylellinen hoitovoide, tehokas seerumi sekä ravitseva naamio.
Kaikki Gold & Caviar –tuotteet ovat hajusteettomia.
Miksi KULTA?
Kulta on erinomainen luonnollinen antioksidantti ja sillä on merkittäviä ennenaikaista vanhenemista ehkäiseviä ominaisuuksia. Sen tiedetään aktivoivan solujen toimintaa ja antavan iholle energiaa. Sillä on nuorentava ja parantava vaikutus ihoon ja se stimuloi terveen kudoksen kasvua. Kulta vähentää tehokkaasti juonteita ja parantaa aurinkovaurioita. Kulta auttaa myös haavoja parantumaan ja rauhoittaa ihoärsytyksiä.
Miksi KAVIAARI?
Kaviaari on todellinen vitamiini- ja mineraalipommi. Kaviaarin on sanottu olevan ihanteellinen aktiiviaine korjattaessa ihovaurioita. Kaviaari stimuloi ihon toimintoja sekä solujen aineenvaihduntaa. Se imeytyy helposti ja erityisen tehokas kosteuttamaan herkkää silmänympärysihoa.
Kaviaari on äärettömän hyvä ravintoaine. Se sisältää vitamiineja A, D, B1, B2 ja B6. Kaviaari vahvistaa ihoa ja lisää kollageenin tuotantoa, jolloin kasvonpiirteet kohoavat ja iho kiinteytyy.
Christian Breton käyttää tuotteissaan kolmea eri kaviaaria: valkoisen sammen, Siperian sammen sekä sammen kaviaaria. Siperian sammen kaviaari on maaliman arvokkainta. 

Tuotteita ei löydy tästä tuoteryhmästä.