Murad

Murad – ihonhoito kohtaa tieteen
Carpelan Cosmetics Finland ylpeänä esittelee uusimman tulokkaan maahantuontimme huipputiimissä. Ihotautilääkäri, farmaseutti, UCLA:n professori Howard Murad:in ihonhoitotuotteet nostavat mahdollisuutemme nauttia raikkaasta, tasaisesta ja nuorekkaasta ihosta aivan uudelle tasolle. Dr. Howard Murad on USAn johtavia eksperttejä ihonhoidon saralla. Hän on farmaseutti, ihotautilääkäri, jolla on oma klinikka. Lisäksi hän toimii opettajana Kalifornian yliopistollisessa sairaalassa (UCLA).
Kaikki Muradin kehittämät tuotteet ja tuotesarjat ovat hyvin tehokkaita ja niillä saavutetaan huomattavia tuloksia ongelmaiholla. Hänen Enviromental Shield sarjansa, joka perustuu c-vitamiinia sisältäviin huipputehokkaisiin hoitotuotteisiin, on kenties kaikista tunnetuin. Tuotteissa käytetään markkinoiden korkeinta c-vitamiinipitoisuutta. Hänen akneihon hoitotuotteensa ovat myös saaneet paljon tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailman. Liity sinäkin heidän joukkoonsa ja koe muutos, jonka vain Murad voi saada aikaan.

Koulutus- ja Tuotekyselyt: Carpelan Cosmetics Finland, Kvevlax Puh. (06) 3464 474 ccf@carpelancosmetics.fi www.carpelancosmetics.fi

5 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

  • Dr. Murad Firm&Tone Serum 200ml

  • Murad Age Reform kokeilupakkaus

  • Murad Collagen support Body Cream

  • Murad Rapid Collagen Infusion For Lips

  • Murad Resurgence kokeilupakkaus

5 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu