HUOLTO

HUOLTO

Hoitolatukku Logistiikka Oy huoltaa kaikki kauttansa myydyt laitteet. Huoltoaika on keskimäärin 1 viikko ja huolto-takuuaika on yksi kuukausi.
Ammattikäytössä olevat laitteet tulee huoltaa kerran vuodessa. Normaaliin määräaikaishuoltoon kuuluu laitteen puhdistus, osien kuntotarkistus ja pienet korjaukset. Suuremmat korjaukset sovitaan erikseen. Varaosat varastostamme kaikkiin myymiimme laitteisiin. Korjaamme ja huollamme myös muiden maahantuojien laitteita, mikäli meiltä löytyy tarvittavat varaosat. Vakioasiakkaana saat meiltä vaihtoporan lainaan sillä aikaa kun me huollamme poraasi, maksat vain rahtikulut vaihtoporasta!
Huollamme tai tarvittaessa korjaamme laitteenne mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Jotta pystymme palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla toivomme, että täytätte tämän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti ja lähetätte lomakkeen meille laitteen mukana! 

Tulosta huoltolomake tästä!
Leikkureiden teroituspalvelua emme valitettavasti tällä hetkellä voi tarjota. Jos sinulla on kysyttävää, olethan meihin yhteydessä. Asiakaspalvelu puh. 02- 21 22 200