Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Skin Academy

Pretty Smooth Suklaa mutanaamio 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pretty Smooth Suklaa mutanaamion avulla on helppo saavuttaa pehmeä ja säteilevä iho välittömästi. Käyttöohje: 1. Puhdista ja kuivaa iho meikistä ja muista kauneudenhoitotuotteista. 2. Levitä tasaisesti kasvoille välttäen silmänympärysihoa. 3. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. 4. Poista lämpimällä vedellä Käytä enintään kahdesti viikossa. Älä anna vaikuttaa 15 minuuttia kauempaa. Älä käytä ärtyneelle tai rikkoutuneelle iholle. Ei alle 12 vuotiaille. Säilytä kuivassa ja viileässä. Ei lasten ulottuville
Lue Lisää

Skin Academy AloeVera & TeaTree Kuorivat sukat

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Skin Academyn kuorivat sukat sisältävät maitohappoa, joka auttaa poistamaan kuollutta ihoa. Sukat kuorivat ja kosteuttavat hellävaraisesti ihoa. Sisältää aloe veraa ja teepuuöljyä. Käyttö: 1. Pese ja kuivaa jalat 2. Poista ja irroita sukat pakkauksesta sekä erota ne saksilla toisistaan. 3. Pue sukat jalkaan ja anna vaikuttaa 30-45 minuuttia. 4. Pese jalat vedellä ja kuivaa pyyhkeeseen. 5. Levitä kosteuttavaa jalkavoidetta. Viikon jälkeen jalat kuoriutuvat. Käytä sukat 15 minuutin sisällä avaamisesta. Älä käytä herkälle tai rikkinäiselle iholle.
Lue Lisää

Skin Academy Argan Oil – silmänympärysnaamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Argan Oil silmänympärysnaamiot. Pakkauksessa 4 paria. Argan-öljy sisältää antioksidantteja, jotka taistelevat ikääntymistä vastaan, kosteuttavat silmän herkän alueen ja virkistävät väsynyttä ihoa. Käyttö: Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Hiero lopuksi iholle jäävä öljy hellästi sormenpäillä.
Lue Lisää
  • Puhdistava
  • Kirkastava
  • Aktiivihiilinaamio

Skin Academy Charcoal kangasnaamio 2 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Syväpuhdistava kangasnaamio, joka sisältää aktiivihiiltä. Puhdistaa ja kirkastaa ihoa, samalla kun naamio imee ylimääräisen rasvaisuuden iholta. Iho säilyy kirkkaana ja kimmoisana. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Poista naamio pakkauksesta. Aseta naamio kasvoille tasaisesti. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä 15 minuutin kuluessa foliopakkauksen avauksesta. Älä käytä rikkinäiselle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Ei suoraan auringonvaloon.
Lue Lisää

Skin Academy Cucumber – silmänympärysnaamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Silmänympärysnaamiot- Kurkku. Pakkauksessa 4 paria. Kurkku-uute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Virkistää ja laskee turvotusta silmänympärysiholla. Käyttö: Anna vaikuttaa 20-25 minuuttia. Hiero lopuksi iholle jäävä öljy hellästi sormenpäillä.
Lue Lisää

Skin Academy kertakäyttöiset kosteuttavat käsineet

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Skin Academyn kosteuttavat käsineet ovat rikastettu ruusuöljyllä, valkoisen mulperin uutteella ja granaattiomenan siemenöljyllä. Nämä yhdessä ravitsevat ja kosteuttavat kuivia käsiä. Käyttö: 1. Pese ja kuivaa kädet. 2. Poista ja irroita käsineet pakkauksesta sekä erota ne saksilla toisistaan. 3. Pue käsineet käteen ja anna vaikuttaa 15-20 minuuttia. 4. Hiero ylimääräinen aine käsiisi. Älä käytä herkälle tai rikkinäiselle iholle. Käytä 15 minuutin kuluessa pakkauksen avauksesta. Säilytä kuivassa ja viileässä, ei lasten ulottuville.
Lue Lisää

Skin Academy kollageeni kangasnaamio silmille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Parantaa silmänympärysihon kimmoisuutta, vähentää turvotusta sekä tummuutta silmienympärillä. Helppo ja kätevä käyttää! Käyttö: Puhdista ja kuivaa silmänympärysalue. Poista naamio foliosta ja aseta kangasnaamio silmien ympärille ja anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Hiero ylijäänyt naamio varovasti ihoon. Käytä 1- 2 kertaa viikossa.
Lue Lisää

Skin Academy kosteuttava huulinaamio 2 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Huulinaamio joka kosteuttaa huulia jättäen ne pehmeiksi ja hoidetuiksi. Käyttö: Puhdista ja kuivaa kasvot. Asettele naamio huulien päälle. Anna vaikuttaa 30 minuuttia, poista naamio vetämällä reunoista. Vain ulkoiseen käyttöön, ei rikkinäiselle iholle.
Lue Lisää
  • Vähentää ryppyjä
  • Kosteuttava
  • Puhdistava

Skin Academy Peel Off kultanaamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Peel Off Kultanaamio puhdistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja parantaa ihon luonnollista hehkua. Naamio kosteuttaa ja lisää ihon kimmoisuutta samalla vähentäen ryppyjä ja juonteita. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Levitä ohut tasainen kerros naamiota kasvoille välttäen silmänympäryksiä, silmiä ja huulia. Anna naamion kuivua täysin kuivaksi. Poista naamio varovasti vetämällä reunoista. Lopuksi pese kasvot vedellä.
Lue Lisää
  • Rauhoittava
  • Kosteuttava

Skin Academy Rauhoittava hunaja kangasnaamio 2 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosteuttava ja rauhoittava naamio, joka kirkastaa ihoa ja palauttaa sen luonnollisen hehkun. Käyttö: Pese ja kuivaa kasvot. Poista naamio pakkauksesta. Aseta naamio kasvoille tasaisesti. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia. Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä 15 minuutin kuluessa foliopakkauksen avauksesta. Älä käytä rikkinäiselle iholle. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Ei lasten ulottuville. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa. Ei suoraan auringonvaloon.
Lue Lisää