Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Balance Geelit : Erittäin helppokäyttöinen yksikomponenttigeelimenetelmä.
Voit rakentaa yhdellä geelillä koko kynnen täydellisine “C”-muotoineen 1 – 3 kerroksella geeliä. Tässä geelimenetelmässä yhdistyvät kaikki geelien hyvät ominaisuudet; hapottomuus, itse-asettuvuus (selfleveling), joustavuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja nopeus. Balance -geeleistä löytyy kaksi eri viskoositettia (Builder ja Body Builder) ja useita eri värejä, kärkigeelejä (valkoisia), kiiltogeelit (Glaze`n Go) sekä värigeelit.

Balance PolyPaste -geelit ovat paksuja geelejä tuubissa ja toiset kutsuvat näitä akrygeeleiksi. Nämä geelit eivät valu ja niiden työstäminen on enemmän akryylimäistä kun perinteiset geelitekniikat. Viilautuvat helposti ja kovettuvat LED:ssä 60 sek ja UV:ssa 120 sek. Sävyjä Natural ei täysin läpikuultava, Blush hennon vaalean punerruksen kynnelle antava väri, Cover Pink peittävä masque -geeli, jossa paljon sävyä saopii näyttäviin kynsiin ja hieman tummemmalle ihonsävylle ja Soft White valkoinen geeli.

Glaze`n Go on päällysgeeli niin geeleille kuin akryyleillekin, mutta ei sovellu geelilakkauksiin. Glaze`n Go antaa lasinkirkkaan lopputuloksen ja on heti valmis eli ei vaadi pyyhkimistä.

Essential sarjasta löydät primerin Essential Bond ja kaikkien materiaalien alle super tuotteen Bond Enhancer mikä on Ph Balancer ja palauttaa kynnen luonnollisen Ph:n ja antaa lisää pysyvyyttä kaikille materiaaleille. Essential Base toimii aluslakkana PolishPro geelilakoille ja pohjakerroksena Balance PolyPaste geeleille.

Maahantuoja: Nail Nation Oy puh. 040556 1260 www.nailnation.fi

Geelit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.