Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Balance Geelit : Erittäin helppokäyttöinen yksikomponenttigeelimenetelmä.
Voit rakentaa yhdellä geelillä koko kynnen täydellisine “C”-muotoineen 1 – 3 kerroksella geeliä. Tässä geelimenetelmässä yhdistyvät kaikki geelien hyvät ominaisuudet; hapottomuus, itse-asettuvuus (selfleveling), joustavuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja nopeus. Balance -geeleistä löytyy kaksi eri viskoositettia (Builder ja Body Builder) ja useita eri värejä, kärkigeelejä (valkoisia), kiiltogeelit (Glaze`n Go) sekä värigeelit.

Balance PolyPaste -geelit ovat paksuja geelejä tuubissa ja toiset kutsuvat näitä akrygeeleiksi. Nämä geelit eivät valu ja niiden työstäminen on enemmän akryylimäistä kun perinteiset geelitekniikat. Viilautuvat helposti ja kovettuvat LED:ssä 60 sek ja UV:ssa 120 sek. Sävyjä Natural ei täysin läpikuultava, Blush hennon vaalean punerruksen kynnelle antava väri, Cover Pink peittävä masque -geeli, jossa paljon sävyä saopii näyttäviin kynsiin ja hieman tummemmalle ihonsävylle ja Soft White valkoinen geeli.

Glaze`n Go on päällysgeeli niin geeleille kuin akryyleillekin, mutta ei sovellu geelilakkauksiin. Glaze`n Go antaa lasinkirkkaan lopputuloksen ja on heti valmis eli ei vaadi pyyhkimistä.

Essential sarjasta löydät primerin Essential Bond ja kaikkien materiaalien alle super tuotteen Bond Enhancer mikä on Ph Balancer ja palauttaa kynnen luonnollisen Ph:n ja antaa lisää pysyvyyttä kaikille materiaaleille. Essential Base toimii aluslakkana PolishPro geelilakoille ja pohjakerroksena Balance PolyPaste geeleille.

Maahantuoja: Nail Nation Oy puh. 040556 1260 www.nailnation.fi

Geelit

NSI Essential Seal 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Essential Seal on päällysgeeli PolishPro geelilakoille ja Simplicite PolyDip dippikynsien päälle.
Lue Lisää

NSI Essential Base Coat

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Essential Base Coat on moni käyttäinen. Käytä sitä aina PolishPro geelilakan alle ja voit käyttää sitä myös PolyPaste geelin alle.
Lue Lisää

NSI Essential Bond 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Essential Bond on primeri, jota voit käyttää kaikkien primeria tarvitsevien NSI tuotteiden kanssa, niiden alle. Korvaa entiset BalanceBond ja Attraction Primerin.
Lue Lisää

NSI Balance Sculpting White LED 15g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance LED/UV geeli on käyttäjäystävällinen ja tarjoaa kynsimuotoilijoille mahdollisuuden tehdä luonnonkynnen geelauksen kuin rakentamisen muotille tai tipin päälle. Balance LED/UV geelit ovat älykkäästi kehiteltyjä ja täydellisen helppoja käyttää.
Lue Lisää

NSI Balance Builder Clear LED 15g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Builder Clear LED-kovetteinen lasinkirkas rakennusgeeli.
Lue Lisää

NSI Essential Bond Enhancer

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Essential Bond Enhancer palauttaa kynnen luonnollisen ph balanssin. Se ei ole ole primeri, mutta se auttaa merkittävästi materiaalin kinnittymiseen. Levitä kynnelle ennen primeria ja muita materiaaleja anna kuivua n.1 min. Voit käyttää kaikkien rakennekynsimateriaalien, geelilakan ja tavallisen kynsilakan alle.
Lue Lisää
Ale

NSI Balance Polypaste, Cover Pink

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Polypaste on akryylimassan lailla kättäytyvä paksu geelimassa. Ei valu ja on erittäin helppo käyttää. Alle suositellaan joko Ruber Base tai Essential Base Coat. Väri Cover Pink on peittävä ja siinä on runsaasti pigmenttiä. Sopii erityisesti tummalle ihonvärille.
Lue Lisää

Balance Builder white 7g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Valkoinen kärkigeeli ranskalaisiin kynsiin. Meduim viskositeetti, helppo käyttää. UV-kovetteinen 120 sek.
Lue Lisää

NSI Balance Body Build LED 15g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Body Builder Clear LED-kovetteinen lasinkirkas viskositeetiltaan paksumpi rakennusgeeli.
Lue Lisää

NSI Balance Builder Blush LED 15g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Builder Clear LED-kovetteinen hennon pinkki rakennusgeeli. Antaa kynnelle kauniin luonnollisen sävyn.
Lue Lisää

NSI Balance Radiant White Sculptor 7g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance UV-geelit Erittäin helppokäyttöinen yksikomponentti- geelimenetelmä. Voit rakentaa yhdellä geelillä koko kynnen täydellisine ”C”-muotoineen 1 – 3 kerroksella geeliä. Tässä geelimenetelmässä yhdistyvät kaikki geelien hyvät ominaisuudet: hapottomuus, itse-asettuvuus (selfleveling), joustavuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja nopeus. Balance-geeleistä löytyy kaksi eri viskoositettia/paksuutta ja useita eri värejä rakennusgeelejä, sekä värigeelit. Väriltään valkoinen hieman paksumpi kärkigeeli, oikella tekniikalla loistava lopputuloa.
Lue Lisää
Ale

NSI Balance Polypaste, Soft White

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Polypaste on akryylimassan lailla kättäytyvä paksu geelimassa. Ei valu ja on erittäin helppo käyttää. Alle suositellaan ( joko Ruber Base tai) Essential Base Coat. Väri Soft White on valkoinen ja sopii esim.Baby Boomereihin ja ranslakaisiin.
Lue Lisää
Ale

NSI Balance Polypaste, Natural

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Balance Polypaste on akryylimassan lailla kättäytyvä paksu geelimassa. Ei valu ja on erittäin helppo käyttää. Alle suositellaan ( joko Ruber Base tai) Essential Base Coat. Väri Natural on osittain läpinäkyvä ja sopii parhaiten esim geelilakan alle.
Lue Lisää
Bal body build cover pink 7g

Bal body build cover pink 7g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin helppokäyttöinen yksikomponenttigeelimenetelmä. Voit rakentaa yhdellä geelillä koko kynnen täydellisine “C”-muotoineen 1 – 3 kerroksella geeliä. Tässä geelimenetelmässä yhdistyvät kaikki geelien hyvät ominaisuudet: hapottomuus, itse-asettuvuus (selfleveling), joustavuus, kestävyys, helppokäyttöisyys ja nopeus. Balance-geeleistä löytyy kaksi eri viskoositettia (Builder ja Body Builder) ja useita eri värejä, kärkigeelejä (valkoisia), kiiltogeelit sekä värigeelit. Body Builder geelit ovat kuin ominaisuuksiltaan samanlaisia kuin Builder geelit mutta ovat viskositeetiltaan eli paksuudeltaan paksumpia ja pysyvät paikoillaan hyvin. Peittävä ja kynsipedin jatkamiseen soveltuvat vaalean punainen Cover Pink.
Lue Lisää