Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Tri-monomeeri. Useimmat nykyään markkinoilla olevat nesteet sisältävät yhden tai kaksi monomeeria EMA. Attraction neste sisältää tri-monomeeri yhdisteen. Tämä yhdiste käytännössä katsoen vetää NSI jauheet siveltimeen magneetin lailla ja vähentää työskentelyaikaa.

Uusi innovatiivinen ja kehittyneempi tri-polymeerijauhe. Attraction jauheet ovat erityisesti suunniteltu helppoon ja nopeaan työstämiseen. Jauheissa on myös uudet kirkkaat värit!

Purely pink Masque, Soft pink ja Rose blush: Peittäviä, kynsipedin jatkamiseen tarkoitettuja jauheita.

Sheer Pink, Radiant Pink, Perfect Pink: Läpikuultavia eri väriasteen sisältäviä pinkkejä.

Radiant White, Pure White: Ranskalaisen manikyyrin tekemiseen tarkoitettuja valkoisia jauheita.

Crystal Clear: Lasinkirkkas jauhe.

Maahantuoja: Nail Nation Oy puh. 040556 1260 www.nailnation.fi

Akryylit

NSI Attraction Nail liquid 4oz118ml -akryylineste

NSI Attraction Nail liquid 4oz118ml -akryylineste

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tri-monomeeri. Useimmat nykyään markkinoilla olevat nesteet sisältävät yhden primääri-monomeerin EMA. Attraction neste sisältää tri-monomeeri yhdisteen. Tämä yhdiste käytännössä katsoen vetää NSI jauheet siveltimeen magneetin lailla ja vähentää työskentely aikaa. Attraction neste on suunniteltu toimimaan Attraction-, Simplicite- ja Secrets -jauheiden kanssa, mutta toimii useimoien jauheiden kanssa hyvin yhteen.
Lue Lisää
NSI Technailcolor väriakryyli, Glistening Rose

NSI Technailcolor väriakryyli, Glistening Rose

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
NSI Technailcolor väriakryyli, käytetään yhdessä Attraction Nail Liquidin kanssa. Raikkaat värit ovat tulleet täydentämään jo olemassa olevia perusvärejä. Kaikki Technail Color akryylijauheet ovat sekoitettavissa keskenään ja voit luoda niillä omia värisävyjäsi rajattomasti. Technail akryyliväreillä voit päällystää koko kynnen tai voit luoda 3D koristuksia. Luo ja leiki vapaasti! Saatavillasi koko taiteilijan väripaletti. Glistening Rose, 7g (.024oz)
Lue Lisää