Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Suolisto- ja vatsaongelmat sekä lääkkeet voivat heikentää olennaisesti magnesiumin saantia ja imeytymistä. Nordic health- magnesiumeja käyttäessä näitä ongelmia ei ole, sillä ravinteet imeytyvät tutkitusti* tehokkaasti suoraan iholta. Lihaskramppeja, Kasvukipuja, Migreeni, Suonenvetoa? Levottomat jalat, Väsyneet ja turvonneet jalat? Tarvetta magnesiumin tehotankkaukseen, Kaipaako kehosi palautumista?

VALITSE SINÄKIN VALMISTE, JOKA IMEYTYY! KATSO UUSI VIDEO MAGNESIUM-JALKAHOIDOSTA: https://youtu.be/UgXJyTBGKJ0
* Kaikista Nordic Health tuotteista on tehty Cardiffin Yliopiston imeytymis-tutkimukset ja parhaillaan on käynnissä myös kliininen tutkimus Magnesium-tuotteista. Katso tarkemmin kotisivuiltamme.

Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa sen varmistamiseksi, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeätä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Huom. kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon.

Maahantuoja: Nordic Health Sprays Ltd Puh. 040-6804676 hanna.leppaniemi@nordichealthsprays.fi www.nordichealthsprays.fi

Nordic Health

Dlux 1000 D3-vitamiinisuusuihke15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä D-vitamiini! Tärkeä vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle! Päiväannos (1 suihkaus) sisältää 25mcg suun limakalvolta erinomaisesti imeytyvää D3-vitamiinia. Luonnollisen piparmintun makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo annostella. Sopii myös kasvissyöjille. Ravintolisä. Pullosta saa 100 suihkausta. Käyttöohje: Yksi suihkaus päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan D3-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Lue Lisää
Ale Paikanvaraus

Magnesium ihosuihke Herkän ihon matkapak 10x15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM PÄIVÄYS 8/20 !!! Uudet matkapakkaukset: pakkauksesta saa 100 suihkaisua. Myydään 10 kpl displayssa. Sensitive Magnesium on täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle! – Ainesosina luonnon magnesium ja puhdistettu vesi, ei muuta! – Soveltuu myös lapsille ja raskaana oleville Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu. Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen.
Lue Lisää

Magnesium ihosuihke Herkän ihon matkapak 10x15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Uudet matkapakkaukset: pakkauksesta saa 100 suihkaisua. Myydään 10 kpl displayssa. Sensitive Magnesium on täysin luonnollinen ja lisäaineeton tuote. Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle! – Ainesosina luonnon magnesium ja puhdistettu vesi, ei muuta! – Soveltuu myös lapsille ja raskaana oleville Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu. Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen.
Lue Lisää

Magnesium ihosuihke Vahva matkapakkaus 10x15ml dis

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Uudet matkapakkaukset: pakkauksesta saa 100 suihkaisua. Myydään 10 kpl displayssa. NordicHealth Vahva Magnesium- suihke on farmaseuttista laatua. Nopea teho, mm. lihaskramppi laukeaa 1-2 min. Huom! Palkittu Englannissa parhaana palautumistuotteena! Täysin luonnollinen- ei synteettisiä lisäaineita. Sopii myös raskaana oleville.
Lue Lisää

Nordic Health Dlux1000 Vegan D3-vitamiinisuike

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä vegaaninen D3-vitamiinisuusuihke! D3-vitamiini on tärkeä vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle. Päiväannos (1 suihkaus) sisältää 25mcg posken limakalvolta erinomaisesti imeytyvää vegaanista D3-vitamiinia. Vegaanisen D3-vitamiinisuusuihkeen D3-vitamiini on saatu uudesta innovaatiosta, juureksesta. Huom. ei säteilytystä raaka-aineista. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo annostella. Makeuttamaton. Sisältää ainoastaan vegaanista D3-vitamiinia ja kookosöljyä. Maidoton. Gluteiiniton. Soijaton. Ei sisällä alkoholia tai vehnää. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Sopii myös vegaaneille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Sopii keliaakikoille ja diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin tai magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia tai magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi. Ravintolisä. UUSI Ekologinen pakkaus! DLux1000 vegaanisen D3-vitamiinisuusuihkeen pullo on valmistettu 70% valtamerien jätemuovista 30% kotitalouksien kierrätetystä muovijätteestä. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä.
Lue Lisää

Nordic Health Multivit monivitamiinisuihke 25 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä monivitamiini! UUSI herkullinen maku – Mustaherukka-luumu. MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit suusuihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. MultiVit suusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo annostella. Sopii myös lapsille ja kasvissyöjille. Ravintolisä. Ei sisällä luumun tai mustaherukan allergisoivia ainesosia, eli tuote sopii myös luumulle tai mustaherukalle allergisille. HUOM. Kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeenistä ruokavaliota noudattavalle! 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. Monivitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle. Päiväannoksesta (4 suihkausta) saat: A-vitamiini 180 mcg B1-vitamiini 0,55 mg B2-vitamiini 1,05 mg B3-vitamiini (niasiini) 8 mg B5-vitamiini (pantoteenihappo) 4,5 mg B6-vitamiini 1,2 mg B12-vitamiini 6 mcg Biotiini (B7-vitamiini) 50 mcg C-vitamiini 20 mg D3-vitamiini 20 mcg K1-vitamiini 75 mcg Foolihappo 400 mcg Jodi 150 mcg Seleeni 75 mcg UUSI EKOpakkaus: MultiVit monivitamiinisuusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin tai magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.
Lue Lisää

Nordic Health Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusui

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke, 25ml/192 suihkausta Valittu Euroopan parhaaksi uudeksi ravintolisäksi vuonna 2019! Nordic Health Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke on tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä vegaani ravintolisä. Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke on yhdistelmä tärkeitä ravintoaineita, ja se sopii myös erityisruokavalion tueksi. Tutkimusten mukaan ravintolisä imeytyy välittömästi posken limakalvoilta suoraan verenkiertoon, ohittaen suoliston. Tämän takia suusuihke sopii myös henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät myöskään häiritse ravintoaineiden imeytymistä. Vitamiini-mineraalisuusuihke on vatsaystävällinen ja hammasystävällinen. Tuotetta voi käyttää mihin aikaan päivästä tahansa, eikä sitä tarvitse ottaa ruoan yhteydessä. Vegaaninen vitamiini-mineraalisuusuihke sisältää posken limakalvolta erinomaisesti imeytyvää 2 erimuotoista B12-vitamiinia (adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini), vegaanista D3-vitamiinia, rautaa sekä jodia. Makuna marjasekoitus. Suihkeen D3-vitamiini tulee uudesta innovaatiosta, juureksen juuresta, eikä säteilytetyistä raaka-aineista. Päiväannos 4 suihkausta sisältää vegaanista D3-vitamiinia 75mcg, B12-vitamiinia 6mcg, rautaa 5mg ja jodia 150mcg. Maidoton. Gluteiiniton. Soijaton. Ei sisällä alkoholia tai vehnää. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai lisäaineita. Tuote on täysin vegaani ravintolisä ja sopii käytettäväksi myös raskauden aikana. Sopii keliaakikoille ja diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. UUSI ekologinen pakkaus! Vegaanisuihkeen pullo on valmistettu 70% valtamerien jätemuovista ja 30% kotitalouksien kierrätetystä muovijätteestä. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä. Käyttö: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle.
Lue Lisää

NordicHealth BOOST B12-VITAMIINI suusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä B12-vitamiini! Kätevä käyttää, ei ikävää pillereiden nielemistä! Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Kromi auttaa pitämään yllä kehon normaalia verensokeripitoisuutta. Boost B12-vitamiinisuusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta. Aprikoosin makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Sopii myös vegaaneille. Helppo annostella. Pullosta saa 160 suihkausta. B12-vitamiini Boost B12-vitamiinisuusuihkeessamme on metyylikobalamiinia. Tämä on valittu sen paremman imeytymisen takia ja näin voidaan varmistaa vitamiinin imeytyminen verenkiertoon suun limakalvojen kautta. Tutkijat ovat vakuuttuneita siitä, että B12-vitamiini tulisi ottaa nimenomaan metyylikobalamiini muotoisena. B12-valmisteiden raaka-aineena käytetään myös syanokobalamiini B12, mutta emme halua käyttää tätä suihkeissamme, sillä se ei ole raaka-aineena tehokas tai toimiva eikä mielestämme tuota toivottua terveyshyötyä. Annostus: 1-4 suihkausta vuorokaudessa posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. B12-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle. Vuorokausiannos 4 suihkausta sisältää: B12-vitamiini 1200 mcg Kromi 40 mcg Vihreä tee -uute 0,56 mg Ravintolisä.
Lue Lisää

NordicHealth Dlux 3000 D3-vitamiinisuusuihke 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä D-vitamiini! Tärkeä vastustuskyvylle sekä luuston ja hampaiden terveydelle! Päiväannos (1 suihkaus) sisältää 75mcg posken limakalvolta erinomaisesti imeytyvää D3-vitamiinia. Luonnollisen piparmintun makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo annostella. Sopii myös kasvissyöjille. Ravintolisä. Pullosta saa 100 suihkausta. Käyttöohje: Yksi suihkaus päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan D3-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Lue Lisää

NordicHealth Dlux Juniorille D-vitamiinisuusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppo ja hauska tapa ottaa vitamiinit! D-vitamiini on hyväksi vastustuskyvylle sekä luiden ja hampaiden terveydelle. Dlux Junior D3-vitamiinisuusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta ja on helppo ja kätevä valmiste päivittäiseen käyttöön. Piparmintun makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Yhdestä suihkauksesta saa 10mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Pullosta saa 100 suihkaisua. Sopii myös kasvissyöjille. Ravintolisä. Annostus: Yksi suihkaisu päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Lue Lisää

NordicHealth DLUX K2+D-VITAMIINI suusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ylivertaisesti imeytyvä K2 + D-vitamiinisuusuihke. Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksella sekä imeytymisreittitutkimuksella Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Pullosta saa 90 suihkausta. Kolmesta suihkauksesta saat 75mcg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia ja 75mcg hyvin imeytyvää K2-vitamiinia. Suihke on raikkaan piparmintun makuinen. Sopii myös kasvissyöjille. Ravintolisä. Annostus: Kolme suihkausta päivässä posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. K2+D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Lue Lisää

NordicHealth Dlux vauvalle D3-vitamiinisuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä D-vitamiini! Vatsaystävällinen – ei aiheuta vatsavaivoja! Dlux Vauva D3-vitamiinisuusuihke on vauvoille ja pienille lapsille. Ei aiheuta koliikkivaivoja. Päiväannos (1 suihkaus) sisältää 10mcg posken limakalvolta erinomaisesti imeytyvää D3-vitamiinia. Maustamaton. Sisältää ainoastaan D-vitamiinia ja kookosöljyä. Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita. Helppo käyttää! Sopii myös kasvissyöjille. Ravintolisä. Pullosta saa 100 suihkaisua. Käyttöohje: Yksi suihkaisu päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan D3-vitamiinimme imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. D3-vitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.
Lue Lisää

NordicHealth EXTRA VAHVA MAGNESIUM GEELI 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Lihasten palautuminen – Suonenveto Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Erittäin miellyttävän tuntuinen iholla! Helpottaa lihasjännitystä ja -kramppeja sekä edistää lihasten palautumista ja normaalia, rauhallista unta. Imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti ja nostaa magnesiumtasot nopeasti. Extra vahva magnesiumgeeli, 1 ml:ssä geeliä on 100 mg magnesiumia, eli yhdestä teelusikallisesta saat 500mg magnesiumia. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. Sopii vegaaneille. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi. Käyttö: Levitä pieni määrä geeliä kohdealueelle ja hiero hyvin iholle. Sopii päivittäiseen käyttöön. Sopii lapsille ja käytettäväksi raskauden aikana. Palkinnot: Englannissa Terveystuoteala on valinnut Nordic Health Extra vahvan Magnesium Geelin “Paras urheilutuote” -palkinnon voittajaksi vuonna 2017!
Lue Lisää

NordicHealth HERKÄN IHON MAGNESIUM ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Niska- ja hartiajännitys Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle! Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu. Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. 10 suihkausta sisältää 100mg magnesiumia. Sopii myös vegaaneille. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: 20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää

NordicHealth kalkki+ magnesiumvoide 180ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Kalkki + Magnesiumvoide! Tehokas tapa tukea luiden terveyttä. 1:1 Sekoitus magnesiumia ja kalsiumia, kehitetty tukemaan luiden ja ihon terveyttä. Luita vahvistava yhdistelmä magnesiumia ja kalsiumia on kehitetty optimaalisesti 1:1 suhteessa ja sekoitettu kosteuttavaan voiteeseen ja näin luotu tutkitusti ylivertainen tapa hyödyntää nämä kaksi tärkeää ravinnetta. Kalkki + Magnesiumvoiteen imeytyminen on tutkittu Cardiffin Yliopistossa. Voide tarjoaa ensimmäisen todistetusti ja tutkitusti ylivertaisen vaihtoehdon tableteille. Sekoitettuna kosteuttavaan voiteeseen, nousevat nämä kaksi tärkeää mineraalia kehossa tutkitusti tehokkaasti. Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla! Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana. 1 teelusikka sisältää 75mg 100% luonnollista magnesiumia ja 75mg kalsiumia. Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Käyttö: Hiero kevyesti 4 pumppausta Kalkki + Magnesiumvoidetta kuivalle, puhtaalle iholle, keskittyen alueisiin joissa vaiva on. Voit käyttää koko keholle. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen. Tutkimus: Heard C and Houston D. Transdermal absorption of Calcium and Magnesium.
Lue Lisää

NordicHealth KURKUMA suusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOMIO! Päiväys 6/20! Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Kurkuma! Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Nordic Health Kurkuma suusuihke imeytyy ylivertaisesti! Kaikki eivät imeydy! Suoliston kautta kurkumasta voi imeytyä elimistöön jopa vain 1 % (Yang et al 2007). Suolisto- ja vatsaongelmat heikentävät imeytymistä vielä entisestään. Nordic Health Kurkumasuihkeen imeytyminen on aivan omaa luokkaansa! Voittaja jo syntyessään – Valittu Euroopan parhaaksi vuoden 2017 uudeksi terveystuotteeksi. Pullosta saat 120 suihkausta, ravintolisä. Sopii vegaaneille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita. Appelsiinin makuinen. Annostus: 4 suihkausta päivässä. Uusimpien tutkimusten mukaan kurkuma imeytyy parhaiten posken limakalvolta. Kurkuma-suusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle. Palkinnot: Ruohonjuuri palkitsi Kurkuma suusuihkeen vuoden 2017 Paras tuote/ravintolisä-palkinnolla. Kurkuma suusuihke palkittiin heti tullessaan Euroopan parhaaksi uudeksi terveystuotteeksi vuonna 2017!
Lue Lisää

NordicHealth magnesium body butter 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magnesiumin tankkaus – Päivittäinen ihonhoito – Ihon syväkosteutus – Lihaskrampit Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Kaikille ihotyypeille sopiva Magnesium Body Butter sisältää 100% puhdasta luonnonmagnesiumia. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Ihoa hellivä tuote sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia. Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien päivittäiseen ihon hoitoon ja syväkosteutukseen. Aineosat toimivat tutkitusti yhdessä. 5ml Body Butteria sisältää 75mg hyvin imeytyvää luonnonmagnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Palkinnot: Magnesium Body Butter on valittu Euroopan parhaaksi ihonhoitotuotteeksi vuonna 2018!
Lue Lisää

NordicHealth magnesium body lotion 180ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magnesiumin tankkaus – Päivittäinen ihonhoito – Ihon syväkosteutus – Lihaskrampit Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Kaikille ihotyypeille sopiva Body Lotion sisältää 100% puhdasta luonnonmagnesiumia. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. Ihoa hellivä tuote sisältää magnesiumin lisäksi karitevoita, kaakaovoita, kookosöljyä sekä E-vitamiinia. Dermatologisesti testattu tuote sopii myös kaikkein herkkäihoisimpien päivittäiseen ihon hoitoon ja syväkosteutukseen. Body Lotion soveltuu hyvin rasvaisemmalle iholle. Aineosat toimivat tutkitusti yhdessä. 5ml Body Lotionia sisältää 150mg hyvin imeytyvää luonnonmagnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.
Lue Lisää

NordicHealth MAGNESIUM KYLPYHIUTALEET 150gr

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magnesiumin tankkaus – Rentoutus – Lihasten palautuminen – Turvonneet jalat Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. OHJE VIRKISTÄVÄÄN JALKOJEN TEHOKYLPYYN: Kaada Kylpyhiutaleita vadissa olevaan lämpimään veteen. Suosittelemme lisäämään Kylpyhiutaleita n. 1dl, mutta voit säädellä annostusta oman magnesiumtarpeesi mukaan. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu! Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.
Lue Lisää

NordicHealth magnesium kylpyhiutaleet 1kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magnesiumin tankkaus – Rentoutus – Lihasten palautuminen – Turvonneet jalat Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. OHJE VIRKISTÄVÄÄN JALKOJEN TEHOKYLPYYN: Kaada Kylpyhiutaleita vadissa olevaan lämpimään veteen. Suosittelemme lisäämään Kylpyhiutaleita n. 1dl, mutta voit säädellä annostusta oman magnesiumtarpeesi mukaan. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu! Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.
Lue Lisää

Nordichealth MAGNESIUM KYLPYHIUTALEET 250gr

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Magnesiumin tankkaus – Rentoutus – Lihasten palautuminen – Turvonneet jalat Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. OHJE VIRKISTÄVÄÄN JALKOJEN TEHOKYLPYYN: Kaada Kylpyhiutaleita vadissa olevaan lämpimään veteen. Suosittelemme lisäämään Kylpyhiutaleita n. 1dl, mutta voit säädellä annostusta oman magnesiumtarpeesi mukaan. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu! Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.
Lue Lisää

NordicHealth multivit lapsille suusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! Päiväys 5/20 Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä monivitamiinisuusuihke lapsille! Maukas vadelmanmakuinen movitamiinisuusuihke +1 vuotiaille. Suihkeen raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. 14 tärkeää vitamiinia ja mineraalia yhdessä. Hammas- ja vatsaystävällinen! Ei sisällä aspartaamia tai muita keinotekoisia makeutusaineita! Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Käyttö: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Sopii kasvissyöjille. Gluteiiniton. Maidoton. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti. Päiväannoksesta saat: B12-vitamiinia – 3mcg B7-vitamiinia (Biotiini) – 25 mcg D3-vitamiinia – 10 mcg Jodia – 75 mcg Folaattia (B9-vitamiinia) – 200 mcg B5-vitamiinia – 3mg Seleeniä – 37.5 mcg B6-vitamiinia – 0.6mg B1-vitamiinia – 0.55mg B3-vitamiinia – (Niacin) 4mg B2-vitamiinia – 0.7mg C-vitamiinia – 10mg K1-vitamiinia – 37.5 mcg A-vitamiinia – 90 mcg
Lue Lisää

NordicHealth MultiVit monivitamiinisuusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä monivitamiini! 160 suihkausta Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit suusuihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. MultiVit suusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta. Tuote soveltuu myös lapsille ja kasvissyöjille. Mansikka-kiwin makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita Ravintolisä. Pullosta saa 160 suihkausta Annostus: 4 suihkausta päivässä posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken limakalvolta. Monivitamiinisuusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle. Päiväannoksesta (4 suihkausta) saat: A-vitamiini 180 mcg B1-vitamiini 1,1 mg B2-vitamiini 1,4 mg B3-vitamiini (niasiini) 8 mg B5-vitamiini (pantoteenihappo) 6 mg B6-vitamiini 1,2 mg B12-vitamiini 6 mcg Biotiini (B7-vitamiini) 50 mcg C-vitamiini 20 mg D3-vitamiini 20 mcg K1-vitamiini 75mcg Foolihappo 400 mcg Jodi 150 mcg Seleeni 75 mcg
Lue Lisää

NordicHealth nivel magnesium ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUURSUOSIKKI! Tehokas nivelille – lihaksille – jänteille Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Testiryhmä testasi – 100% käyttäjistä suosittelisi ystävilleen. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät talvikkiöljy, glukosamiini ja mentoli. 10 suihkausta sisältää 50mg magnesiumia. Tehoaa nopeasti! Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa harvoille aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: Aluksi voit käyttää isommalla annoksella 10-20 suihkaisua 3 kertaa päivässä ja jatkossa voit pienentää määrää 5-10 suihkaisua 2 kertaa päivässä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle, mielellään puhtaalle iholle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Sopii myös huippu-urheilijoille Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää

NordicHealth RAUTA suusuihke

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote – Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Rauta suusuihke! Vatsaystävällinen Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Uuniomenan makuinen. Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen. Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Tuote on makeutettu stevialla ja raakaruokosokerilla, koska ne tukevat parhaiten raudan imeytymistä. Päiväannos sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa. Käyttö: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.
Lue Lisää

NordicHealth recovery magnesium ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Saatavuus ongelmia -tulossa ensi vuoden puolella Urheilusuorituksen tueksi – Suonenveto – Lihaskrampit Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun- ja viinirypäleen siemenöljy. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Sopii myös vegaaneille. 10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: 5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteemme suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Uusimmat palkinnot – naiset ja miehet valitsivat parhaaksi loukkaantumisen esto aineeksi Vähennä loukkaantumisia lämmittämällä lihakset ennen suoritusta! Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää

NordicHealth uni magnesium ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta. Luonnon magnesiumia tehostavat luonnolliset eteeriset öljyt: kamomilla, bergamotti ja myskisalvia. Saatavana 800 suihkaisun ja 100 suihkaisun pullossa. Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Sopii myös vegaaneille. 10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: 10 suihkaisua illalla, mielellään ranteiden sisäsivuille, dekolteelle ja jaloille levitettynä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää

NordicHealth uni magnesiumlotion 180ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni Magnesiumlotion! Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni magnesiumvoiteen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Magnesium on luonnon mineraali, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Yksi teelusikka sisältää 150mg 100% luonnollista magnesiumia. Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla Ei sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana. Käyttö: Hiero Nordic Health Uni magnesiumvoide puhtaalle, kuivalle iholle n. 30min. ennen nukkumaan menoa. Voit käyttää koko keholle. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen. Kliininen tutkimus: Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018
Lue Lisää

NordicHealth uni magnesiumvoide junior 135ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni magnesiumvoide Junior! Uni magnesiumvoide Junior on tärkeä osa illan nukkumaanmeno rutiineja ja se on kehitetty erityisesti lasten rauhalliseen ja syvään uneen sekä edesauttamaan säännöllistä unirytmia. Magnesium on luonnon mineraali, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide Junior auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni Magnesiumvoide Junior soveltuu yksivuotiaille ja vanhemmille lapsille ja sen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Yksi teelusikka sisältää 37mg 100% luonnollista magnesiumia. Dermatologisesti testattu ja sopii herkemmällekin iholle. Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Käyttöohje: Hiero hellävaraisesti 4 pumppausta Uni Magnesiumvoide Junioria lapsesi puhtaalle, kuivalle iholle n. 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Suosittelemme hieromaan jalat ja vatsanalueen. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen. Kliininen tutkimus: Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018
Lue Lisää

NordicHealth vahva magnesium ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä tarve on. 10 suihkausta sisältää 200mg magnesiumia. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Nyt saatavana myös iholla silkinpehmeä Nordic Health Extra Vahva Magnesium Geeli. Sopii myös vegaaneille. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi. Käyttöohje: 5-20 suihkausta illalla vähintään n. tunti ennen nukkumaanmenoa, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Sopii myös huippu-urheilijoille! Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää

NordicHealth VAHVA RAUTA suusuihke 25 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Vahva Rauta suusuihke! Vatsaystävällinen Vahva Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon ohittaen suoliston haasteet. Granaattiomenan makuinen. Vahva Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Vahva Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen. Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen. Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 10mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa. Pullosta saat 128 suihkausta. Käyttö: 4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. UUSI Ekologinen pakkaus! Vahvan Rauta suusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. Tuotteen pakkaus on 100% kierrätettävä. Ainesosat: Water, diluent (xylitol), ferric sodium edetate, ferric ammonium citrate, preservative (potassium sorbate), flavouring (natural pomegranate). Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Sopii ketogeeniseen ruokavalioon. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.
Lue Lisää