Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Suolisto- ja vatsaongelmat sekä lääkkeet voivat heikentää olennaisesti magnesiumin saantia ja imeytymistä. Nordic health- magnesiumeja käyttäessä näitä ongelmia ei ole, sillä ravinteet imeytyvät tutkitusti* tehokkaasti suoraan iholta. Lihaskramppeja, Kasvukipuja, Migreeni, Suonenvetoa? Levottomat jalat, Väsyneet ja turvonneet jalat? Tarvetta magnesiumin tehotankkaukseen, Kaipaako kehosi palautumista?

VALITSE SINÄKIN VALMISTE, JOKA IMEYTYY! KATSO UUSI VIDEO MAGNESIUM-JALKAHOIDOSTA: https://youtu.be/UgXJyTBGKJ0
* Kaikista Nordic Health tuotteista on tehty Cardiffin Yliopiston imeytymis-tutkimukset ja parhaillaan on käynnissä myös kliininen tutkimus Magnesium-tuotteista. Katso tarkemmin kotisivuiltamme.

Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa sen varmistamiseksi, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeätä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Huom. kaikki tuotteemme sopivat myös ketogeeniseen ruokavalioon.

Maahantuoja: Nordic Health Sprays Ltd Puh. 040-6804676 hanna.leppaniemi@nordichealthsprays.fi www.nordichealthsprays.fi

Nordic Health

  • Vitamiinisuusuihke
  • B-vitamiini
Ale
NordicHealth B-complete vitamiinisuusuihke 25ml

NordicHealth B-complete vitamiinisuusuihke 25ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
B-complete vitamiinisuusuihke  Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä B-vitamiini suusuihke. Sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia, jotka toimivat yhdessä tukien kehon luonnollista energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen ja ihon kuntoa.  B-vitamiini suusuihkeesta vitamiinit imeytyvät nopeasti posken limakalvon kautta suoraan verenkiertoon. Herkullinen, luonnollisen persikan, luumun ja vadelman maku. Erittäin vatsaystävällinen! Päiväannos (4 suihkausta) sisältää:  Tiamiini (B1-vitamiini) – 0.55mg Riboflaviini (B2-vitamiini) – 1.05mg Niasiini (B3-vitamiini) – 8mg  B6-vitamiini – 2.8mg Foolihappo (metyylifolaatti) (B9-vitamiini) – 400mcg B12-vitamiini (adenosyylikobalamiini ja metyylikobalamiini) – 100mcg Biotiini (B7-vitamiini) – 50mcg Pantoteenihappo (B5-vitamiini) – 4.5mg Pullosta saat 128 suihkausta. Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Sopii vegaaneille, vegetaristeille, diabeetikoille ja keliaakikoille. Ei kontraindikaatioita. Sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon.  Ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, alkoholia tai sokeria. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.  EKOpakkaus: B-complete vitamiinisuusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista. 
Lue Lisää
  • Lihaskrampit
  • Niska- ja hartiajännitykseen
Ale
NordicHealth HERKÄN IHON MAGNESIUM ihosuihke 100ml

NordicHealth HERKÄN IHON MAGNESIUM ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Niska- ja hartiajännitys Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Kätevä käyttää, suihkuta suoraan iholle! Kuiva- ja herkkäihoiselle sopiva magnesiumsuihke. Dermatologisesti testattu. Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. 10 suihkausta sisältää 100mg magnesiumia. Sopii myös vegaaneille. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: 20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää
Ale
NordicHealth kalkki+ magnesiumvoide 180ml TARJOUS

NordicHealth kalkki+ magnesiumvoide 180ml TARJOUS

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Kalkki + Magnesiumvoide! Tehokas tapa tukea luiden terveyttä. 1:1 Sekoitus magnesiumia ja kalsiumia, kehitetty tukemaan luiden ja ihon terveyttä. Luita vahvistava yhdistelmä magnesiumia ja kalsiumia on kehitetty optimaalisesti 1:1 suhteessa ja sekoitettu kosteuttavaan voiteeseen ja näin luotu tutkitusti ylivertainen tapa hyödyntää nämä kaksi tärkeää ravinnetta. Kalkki + Magnesiumvoiteen imeytyminen on tutkittu Cardiffin Yliopistossa. Voide tarjoaa ensimmäisen todistetusti ja tutkitusti ylivertaisen vaihtoehdon tableteille. Sekoitettuna kosteuttavaan voiteeseen, nousevat nämä kaksi tärkeää mineraalia kehossa tutkitusti tehokkaasti. Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla! Sopii kasvissyöjille ja käytettäväksi raskauden aikana. 1 teelusikka sisältää 75mg 100% luonnollista magnesiumia ja 75mg kalsiumia. Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Käyttö: Hiero kevyesti 4 pumppausta Kalkki + Magnesiumvoidetta kuivalle, puhtaalle iholle, keskittyen alueisiin joissa vaiva on. Voit käyttää koko keholle. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen. Tutkimus: Heard C and Houston D. Transdermal absorption of Calcium and Magnesium.
Lue Lisää
Ale
NordicHealth uni magnesium  ihosuihke 100ml

NordicHealth uni magnesium ihosuihke 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lihaskrampit – Suonenveto – Lihasrentoutus Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa. Uni Magnesium rentouttaa ja edistää normaalia unta. Luonnon magnesiumia tehostavat luonnolliset eteeriset öljyt: kamomilla, bergamotti ja myskisalvia. Saatavana 800 suihkaisun ja 100 suihkaisun pullossa. Suihkeidemme magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista. Magnesiumlähteestämme saa sanoa, että se on maailman puhtainta luonnon magnesiumia. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että se saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen, käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera -pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Sopii myös vegaaneille. 10 suihkausta sisältää 180mg magnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Käyttöohje: 10 suihkaisua illalla, mielellään ranteiden sisäsivuille, dekolteelle ja jaloille levitettynä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla. Laatikossa 6 kpl, myydään yksittäin!
Lue Lisää
Ale
NordicHealth uni magnesiumvoide junior 135ml

NordicHealth uni magnesiumvoide junior 135ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä Uni magnesiumvoide Junior! Uni magnesiumvoide Junior on tärkeä osa illan nukkumaanmeno rutiineja ja se on kehitetty erityisesti lasten rauhalliseen ja syvään uneen sekä edesauttamaan säännöllistä unirytmia. Magnesium on luonnon mineraali, jolla on rauhoittava vaikutus koko kehoon. Nordic Health Uni magnesiumvoide Junior auttaa rentouttamaan lihaksia sekä helpottaa lihasjännitystä ja näin edesauttaa hyvää unen laatua. Rentouttava yhdistelmä Magnesiumia, laventelia sekä kamomillaa. Uni Magnesiumvoide Junior soveltuu yksivuotiaille ja vanhemmille lapsille ja sen on kliinisesti todistettu rentouttavan väsyneitä lihaksia, rahoittavan aisteja ja mieltä, joka mahdollistaa syvemmän ja säännöllisemmän unirytmin. Yksi teelusikka sisältää 37mg 100% luonnollista magnesiumia. Dermatologisesti testattu ja sopii herkemmällekin iholle. Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Käyttöohje: Hiero hellävaraisesti 4 pumppausta Uni Magnesiumvoide Junioria lapsesi puhtaalle, kuivalle iholle n. 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Suosittelemme hieromaan jalat ja vatsanalueen. Parhaimman lopputuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen. Kliininen tutkimus: Sensory Dimensions, Magnesium Sleep Study. 2018
Lue Lisää