Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Morroccan Tan on alkuperäinen arganöljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta!
Morroccan Tan tuotteissa yhdistyy arganöljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.

Maahantuoja: Royalcosmed Group info@royalcosmed.com +358 440557034

MoroccanTan

Maroccan Tan 10% DHA, 1L

Maroccan Tan 10% DHA, 1L

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ammattirusketustuote kauneussalonkeihin. Arganiöljyllä ja E-vitamiinilla rikastettu MoroccanTan ravitsee ihoa antaen samalla syvän pronssisen ruskeuden ja jättäen ihon sileäksi ja silkkiseksi. – Nopeasti kuivuva, ei tahmeutta. – Pois pestävissä 2- tunnin kuluttua – Herkullinen hunajan tuoksu – Ei oranssia lopputulosta – Ei sulfaatteja, eikä parabeenejä – Valmistetaan Australiassa – Soveltuu kaikille ihotyypeille/ sävyille Arganiöljy sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja. Nämä antioksidantit auttavat ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun, vähentämään pintajuonteita ja tarjoaa iholle syväkosteutusta jättäen sen pehmeäksi ja silkkiseksi. LISÄTIEDOT: MoroccanOriginal 2 HOUR | 10% DHA | 1 Litra Sopii kaikille ihosävyille. Moroccan Original antaa iholle kauniin keskiruskean sävyn. -Vaikutusaika min. 2h, ennen suihkussa käyntiä. Tummempaan lopputulokseen voit jättää aineen iholle 8h.
Lue Lisää
Maroccan Tan 12% DHA, 1L

Maroccan Tan 12% DHA, 1L

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ammattirusketustuote kauneussalonkeihin. Arganiöljyllä ja E-vitamiinilla rikastettu MoroccanTan ravitsee ihoa antaen samalla syvän pronssisen ruskeuden ja jättäen ihon sileäksi ja silkkiseksi. – Nopeasti kuivuva, ei tahmeutta. – Pois pestävissä 2- tunnin kuluttua – Herkullinen hunajan tuoksu – Ei oranssia lopputulosta – Ei sulfaatteja, eikä parabeenejä – Valmistetaan Australiassa – Soveltuu kaikille ihotyypeille/ sävyille Arganiöljy sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja. Nämä antioksidantit auttavat ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun, vähentämään pintajuonteita ja tarjoaa iholle syväkosteutusta jättäen sen pehmeäksi ja silkkiseksi. LISÄTIEDOT: MoroccanBronze 2 HOUR | 12% DHA | 1 Litra Sopii kaikille ihosävyille. Moroccan Bronze antaa iholle kauniin tumman päivettyneen sävyn. -Vaikutusaika min. 2h, ennen suihkussa käyntiä. Tummempaan lopputulokseen voit jättää aineen iholle 8h.
Lue Lisää
Maroccan Tan 14% DHA, 1L

Maroccan Tan 14% DHA, 1L

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ammattirusketustuote kauneussalonkeihin. Arganiöljyllä ja E-vitamiinilla rikastettu MoroccanTan ravitsee ihoa antaen samalla syvän pronssisen ruskeuden ja jättäen ihon sileäksi ja silkkiseksi. – Nopeasti kuivuva, ei tahmeutta. – Pois pestävissä 2- tunnin kuluttua – Herkullinen hunajan tuoksu – Ei oranssia lopputulosta – Ei sulfaatteja, eikä parabeenejä – Valmistetaan Australiassa – Soveltuu kaikille ihotyypeille/ sävyille Arganiöljy sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja. Nämä antioksidantit auttavat ihoa säilyttämään nuorekkaan hehkun, vähentämään pintajuonteita ja tarjoaa iholle syväkosteutusta jättäen sen pehmeäksi ja silkkiseksi. LISÄTIEDOT: MoroccanBronze 2 HOUR | 14% DHA | 1 Litra Sopii kaikille ihosävyille. Moroccan Coco on kaikkein tummin Original sarjan rusketussävyistä. -Vaikutusaika min. 2h, ennen suihkussa käyntiä. Tummempaan lopputulokseen voit jättää aineen iholle 8h.
Lue Lisää
  • Ennen suihkurusketusta
  • Suojamaan kuivia alueita
Tanning Essentials Barrier Cream 500ml

Tanning Essentials Barrier Cream 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tanning Essentials Barrier Creamia käytetään asiakkaalle ennen suihkurusketuksen aloittamista. Suojaa käsien ja jalkojen ihoa ja kuivia alueita yliruskettumiselta. Punainen tee auttaa suojaamaan ihoa vapailta radikaaleilta. Aloe Vera kosteuttaa ja pehmentää. Shea Voi ja Auringonkukkaöljy muodostavat suojan ihollesi, ettei rusketusaineet yli-imeytyisi.
Lue Lisää
  • Jalkasuojat
Tanning Essentials, Clean Feet 25 kpl

Tanning Essentials, Clean Feet 25 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kertakäyttöiset jalkasuojat kiinnittyvät tarrapinnalla jalkapohjiin ja estävät näin rusketusnesteen tarttumista jalkapohjiin. Miellyttävät asiakkaalle. Helpottavat ammattilaisen työtä täydellisen lopputuloksen saamiseksi. Paketti sisältää 25 kpl / Yksi koko sopii kaikille.
Lue Lisää