Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MIRACULUM – voimaa iholle mineraaleista
Kosteuttava, mineraalipitoiseen lähdeveteen valmistettu ihoterapiasarja rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punaisuutta. Hellävaraiset tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille ja vahvistavat ihon kykyä suojautua ympäristön haittavaikutuksia vastaan.

Sarja käyttää tuotteissaan ranskalaista lähdevettä, joka on mineraaleista ja hivenaineista erittäin rikasta. Mineraalipitoinen vesi syntyy, kun pohjavesi nousee maan pintaan hitaasti ottaen samalla maapohjan kerroksista mukaansa ihoa hoitavia mineraaleja. Miraculumin vesi sisältää mm. magnesiumia (stimuloi ihon uudistumisprosessia), rikkiä (auttaa ihoa pysymään puhtaana) ja sinkkiä (rauhoittaa ja antaa suojaa).

MIRACULUMIN TUOTTEET OVAT VEGAANEJA.

Maahantuoja: Carpelan Cosmetics Finland, Koivulahti Puh. (06) 3464 474 ccf@carpelancosmetics.fi www.carpelancosmetics.fi

Miraculum

  • Sisältää yö-, päivä- sekä silmänympärysseerumin
Miraculum hoitovoidepakkaus 3 tuotetta

Miraculum hoitovoidepakkaus 3 tuotetta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta. Mineraalipitoinen ja antioksidanteista rikas ihoa elvyttävä yövoide, jonka öljypohjassa on käytetty monoi öljyä, makadamia ja kvinoaöljyjä. Provitamiini 5 hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Päivävoiteessa mineraaleihin yhdistyy hyaluronihappo, joka antaa iholle siloisuutta ja kosteuttaa tehokkasti. 4D hyaluronihappo antaa myös kasvoille täyteläisemmät piirteet. Hoitovoide on valmistettu 98%:sesti luonnon raaka aineista. Öljypohjassa ravitsevia monoi- ja makadamia öljyjä sekä shea voita. Innovatiivinen silmänympäryssserumi, jota voidaan käyttää myös nostamaa yläluomea. Hyaluronihappo antaa täyteläisyyttä ja silottaa ihoa. Kirkastaa tummaa silmänympärysihoa ja häivyttää silmäkulman harakanvarpaita. Silmälääkärien testaama, soveltuu myös herkille silmille. 98%:sesti luonnon raaka-aineista valmistettu.
Lue Lisää
  • Sisältää kuorivan pesugeelin sekä yövoiteen
Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 2 kasvojenhoitotuotetta. Pesugeelikuorinta on valmistettu mineraalipitoiseen lähdeveteen, joka rauhoittaa ihoa ja antaa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa vahinkoa vastaan. Papaijaentsyymit kuorivat ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Kuorii erittäin hellävaraisesti. Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Valmistettu 99%:sesti luonnon raaka-aineista. Monikäyttöinen yövoide, jota voidaan käyttää myös naamion tapaan. Mineraalipitoinen ja antioksidanteista rikas ihoa elvyttävä yövoide, jonka öljypohjassa on käytetty monoi öljyä, makadamia ka kvinoaöljyjä. Provitamiini 5 hoitaa ja rauhoittaa ihoa.
Lue Lisää
  • Sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta
  • Kosteuttaa ja heleyttää ihoa
Miraculum Bakuchiol kasvojenhoitopakkaus

Miraculum Bakuchiol kasvojenhoitopakkaus

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta. Kevyt geelimäinen hoitovoide, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa. C-vitamiini uudistaa ja antaa iholle suojaa. Sisältää runsaasti tehokkaita raaka-aineita, jotka tukevat ihon uusiutumisprosessia ja ovat vastuussa ihon vastustuskyvystä ja kiinteydestä. Kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Astaplankton suojaa vapaiden radikaalien vaurioita vastaan. Voidaan käyttää päivä- ja/tai yövoiteena. Ihoa pehmentävä kasvokuorinta, joka sisältää luonnollisia ihoa kuorivia rakeita, jotka poistavat ihon pinnalta tehokkaasti kuollutta solukkoa. C-vitamiini antaa iholle hehkua ja bambujauhe stimuloi mikroverenkiertoa. Meikinpoistoliinojen innovatiivinen koostumus sisältää aktiivihiiltä ja bambunversouutetta. Liinat puhdistavat hellävaraisesti meikin. Aktiivihiili puhdistaa epäpuhtauksia ihon pinnalta samalla kun bambunversouute kosteuttaa. Ei jätä ihon pintaa tahmeaksi. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu.
Lue Lisää
  • Sisältää kolme kasvojenhoitotuotetta 
Miraculum C-Astaplankton kasvojenhoitopakkaus

Miraculum C-Astaplankton kasvojenhoitopakkaus

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkaus, sisältää 3 kasvojenhoitotuotetta. Uudistava ja silottava päivävoide, jossa BAKUCHIOLuute on yhdistetty E-VITAMIINIIN ja 4D HYALURONIhappoon. Voide antaa kasvoille täyteläisemmät piirteet ja säännöllisesti käytettynä peilistä katsovat levänneet ja nuorekkaammat kasvot. ANTIOKSIDANTIT neutralisoivat vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita. Hellävarainen voidepohjainen kuorinta kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Sisältää BAMBU- ja RIISIjauhetta, jotka kuorivat mekaanisesti, kuitenkaan ihoa ärsyttämättä. PAPAIJAentsyymit poistavat ihon pinnalta kuollutta solukkoa entsymaattisesti kuorimalla. Meikinpoistoliinojen innovatiivinen koostumus sisältää aktiivihiiltä ja bambunversouutetta. Liinat puhdistavat hellävaraisesti meikin. Aktiivihiili puhdistaa epäpuhtauksia ihon pinnalta samalla kun bambunversouute kosteuttaa. Ei jätä ihon pintaa tahmeaksi. Ei tarvitse huuhdella. Dermatologisesti testattu.
Lue Lisää