Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

MIRACULUM – voimaa iholle mineraaleista
Kosteuttava, mineraalipitoiseen lähdeveteen valmistettu ihoterapiasarja rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punaisuutta. Hellävaraiset tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille ja vahvistavat ihon kykyä suojautua ympäristön haittavaikutuksia vastaan.

Sarja käyttää tuotteissaan ranskalaista lähdevettä, joka on mineraaleista ja hivenaineista erittäin rikasta. Mineraalipitoinen vesi syntyy, kun pohjavesi nousee maan pintaan hitaasti ottaen samalla maapohjan kerroksista mukaansa ihoa hoitavia mineraaleja. Miraculumin vesi sisältää mm. magnesiumia (stimuloi ihon uudistumisprosessia), rikkiä (auttaa ihoa pysymään puhtaana) ja sinkkiä (rauhoittaa ja antaa suojaa).

MIRACULUMIN TUOTTEET OVAT VEGAANEJA.

Maahantuoja: Carpelan Cosmetics Finland, Koivulahti Puh. (06) 3464 474 ccf@carpelancosmetics.fi www.carpelancosmetics.fi

Miraculum

  • Sisältää yö-, päivä- sekä silmänympärysvoiteen
Miraculum hoitovoidepakkaus 3 tuotetta

Miraculum hoitovoidepakkaus 3 tuotetta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Upeassa lahjapakkauksessa 3 hoitovoidetta, joiden valmistuksessa on käytetty mineraaleista rikasta lähdevettä.  Monikäyttöinen yövoide, jota voidaan käyttää myös naamion tapaan. Mineraalipitoinen ja antioksidanteista rikas ihoa elvyttävä yövoide, jonka öljypohjassa on käytetty monoi öljyä, makadamia ka kvinoaöljyjä. Provitamiini 5 hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Päivävoiteessa mineraaleihin yhdistyy hyaluronihappo, joka antaa iholle siloisuutta ja kosteuttaa tehokkasti. 4D hyaluronihappo antta myös kasvoille täyteläisemmät piirteet. Hoitovoide onj valmistettu 98%:sesti luonnon raaka-aineista. Öljypohjassa ravitsevia monoi- ja makadamia öljyjä sekä shea voita.  Innovatiivinen silmänympäryssserumi, jota voidaan käyttää myös nostamaa yläluomea. Hyaluronihappo antaa täyteläisyyttä ja silottaa ihoa. Kirkastaa tummaa silmänympärysihoa ja häivyttää silmäkulman harakanvarpaita. Silmälääkärien testaama, soveltuu myös herkille silmille. 98%:sesti luonnon raaka-aineista valmistettu. 
Lue Lisää
  • Sisältää kuorivan pesugeelin sekä hoitovoiteen
Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Miraculum naamio ja kuoriva pesugeeli kasvoille

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lahjapakkauksessa 2 tuotetta. Miraculum Thermal Water Micro Exfoliating pesugeelikuorinta on valmistettu mineraalipitoiseen lähdeveteen, joka rauhoittaa ihoa ja antaa suojaa vapaiden radikaalien aiheuttamaa vahinkoa vastaan. Papaijaentsyymit kuorivat ja hyaluronihappo kosteuttaa ihoa. Kuorii erittäin hellävaraisesti. Tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Valmistettu 99%:sesti luonnon raaka-aineista. Hoitovoide Miraculum Thermal Water Actively Moisturizing Day Cream on ravinnerikas hoitovoide, joka rauhoittaa herkkää ja couperosaihoa tehjokkaasti. Säännöllisesti käytettynä ihosta tulee tasasävyisempi, rauhallisempi ja sileämpi. 
Lue Lisää