Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Melisa

Melisa Anti-Wrinkle and Firming Day Cream 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sitruunamelissa, granaattiomenauute + vihreä tee Anti-aging hoitovoide aktiiviselle naiselle. Iholle, jolla on vapaiden radikaalien aiheuttamaa ikääntymistä. Todella ravitseva ja kosteuttava koostumus. Sisältää korkeat pitoisuudet melissauutetta, vihreän teen uutetta ja granattiomenauutetta. Uudistaa, silottaa ja tasoittaa ihon värisävyä. Granaattiomena antaa iholle suojaa auringonvalon ikäännyttävää vaikutusta vastaan
Lue Lisää

Melisa Body Lotion Intensive Regenerating 300ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sitruunamelissa, gojimarjauute + macadamiapähkinäöljy Uudistava vartalovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide imeytyy hyvin jättäen iholle tasaisemman värisävyn ja pehmeyden, koko päiväksi.
Lue Lisää

Melisa Intensive Moisturizing Day/Night Cream 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sitruunamelissa, kehäkukka + vihreä tee Syväkosteuttava 24h antioksidanttihoitovoide/eliksiiri on kehitetty erittäin kuivan ihon hoitoon. Soveltuu herkälle iholle ja hoitaa auringonvalon ikäännyttämää ihoa tehokkaasti. Tuotteen raaka-aineista mainittakoon kehäkukkauute, sitruunamelissa ja vihreän teen uute. Kaikki kolme auttavat ihoa säilyttämään kosteuden ja silottavat hienoja juonteita. Voide parantaa ihon elastisuutta ja omaa tehokasta suojaa vapaita radikaaleja vastaan.
Lue Lisää

Melisa Intensive Regenerating Day/Night Cream 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sitruunamelissa, gojimarjauute + vihreä tee Hoitovoide, joka kiinteyttää ikääntyvää ihoa. Antaa tasaisemman värisävyn ja hehkua. Tehoaineet, kuten sitruunamelissa, gojimarja ja vihreä tee palauttavat iholle elastisuutta ja siloisuutta. Runsas koostumus ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Voide hidastaa ihon ikääntymistä ja antaa kasvonpiirteille selkeyttä.
Lue Lisää

Melisa Intensively Regenerating face serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
C- vitamiini, riisiuute + hyaluronihappo Anti-aging-tehoseerumi kaikille ihotyypeille. Seerumin tiivistetyt pääraaka- aineet, kuten C-vitamiini, riisiuute ja hyaluronihappo uudistavat, ravitsevat ja siloittavat ihoa tehokkaasti. Tehoseerumi suojaa ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja stimuloi ihon omaa uusiutumisprosessia. Ihosta tulee sileämpi, tasasävyisempi ja nuorekkaampi.
Lue Lisää

Melisa Make-up Removal for Face and Eyes 300ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hyaluronihappo, inuliini + D-pantenoli Misellaarivesi, jonka hoitavat, huolellisesti valitut raaka-aineet auttavat ihoa säilymään pehmeänä ja kosteutettuna myös puhdistuksen jälkeen. Rauhoittaa punakkaa ja herkkää ihoa. On hellä iholle, mutta armoton meikille ja epäpuhtauksille!
Lue Lisää