Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Leväpohjaiset peel off -naamiot kosteuttavat ihon ja tehoastavat aineiden imeytymistä. Niiden avulla teet helposti myös ylellisiä erikoishoitoja. Imeytä ihoon ampulli, seerumi tai hoitoöljy ennen naamion levittämistä.

LaMente naamiot

  • Kosteutta merilevistä
  • Herkkä iho, anti-age
  • Helppokäyttöinen
Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Karpalonaamiosta löydät nopean avun ärtyneelle talvi-iholle! Karpalo-alginaattinaamio rauhoittaa ja kosteuttaa herkän ja ohuen ihon hyvin. Se sopii myös kiinteyttäviin anti-age -hoitoihin ja punoittavalle iholle. Karpalon polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Parhaan lopputuloksen saat, kun imeytät iholle naamion alle tehotipaksi seerumin tai öljyn, ks. esim. 0893162 Serum hydratant tai 0893069 Irione-öljy. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittaessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla. HUOM. Karpalonaamion valmistamiseen käytettävän veden määrä on eri kuin Mustikkanaamiossa. Käyttöohje on pakkauksessa.
Lue Lisää
  • Kestosuosikki!
  • Monikäyttöinen naamio
Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppokäyttöinen ja runsas PEEL OFF -alginaattinaamio. Kosteuttava Mustikkanaamio sopii erityisen hyvin herkälle ja ärtyvälle iholle sekä couperosan hoitoon. Myös ylellisiin hemmotteluhoitoihin. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit hidastavat ihon ikääntymistä. Viimeistelee hoidon hyvin. Parhaan lopputuloksen saat, kun imeytät ihoon tehotipaksi naamion alle seerumin tai öljyn, esim. 0893162 Serum hydratant tai 0893069 Irione-öljy. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittaessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.
Lue Lisää