Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

LaMente naamiot

  • Kosteutta merilevistä!
  • Helppokäyttöinen

Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppokäyttöinen PEEL OFF -alginaattinaamio. Karpalonaamio sopii erityisesti herkän, kuivan tai ärtyneen ihon hoitoon. Myös hemmotteluhoitoihin. Karpalon polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Kosteuttaa ihoa, viimeisteilee hoidon hyvin. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.
Lue Lisää
Ale

Kaviaarinaamio 5kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Raikas, vaahtoinen naamio, jonka valmistat hetkessä kätevän Shaker-purkin avulla. Kosteuttava, uudistava ja ihon aineenvaihduntaa edistävä naamio, joka heleyttää ihonväriä.
Lue Lisää
  • Kestosuosikki!
  • Monikäyttöinen naamio

Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppokäyttöinen PEEL OFF -alginaattinaamio. Kosteuttava Mustikkanaamio sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja couperosan hoitoon. Myös hemmotteluhoitoihin. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit hidastavat ihon ikääntymistä. Viimeistelee hoidon hyvin. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittaessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla.
Lue Lisää