Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Nauti auringosta! gerard’s on kehittänyt aivan uudenlaiset aurinkotuotteet, jotka eivät ainoastaan suojaa auringoltn vaikutuksilta vaan suojaavat, hoitavat sekä ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä entistä tehokkaammin.

Aurinkotuotteet

 • Hoitaa
 • Kosteuttaa
Amalfi Face and Body Aftersun Lotion

Amalfi Face and Body Aftersun Lotion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Amalfi -after sun. Kermainen ja samenttinen koostumus antaa iholle välittömästi mukavan pehmeyden tunteen palauttaen ihon kosteustasapainon. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Antioksidanttinen ja kosteuttavat vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää
 • Täydellinen
 • Nopea
 • Kestävä rusketus
Caprera Face and Body Tan Accelerator

Caprera Face and Body Tan Accelerator

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Capreca. Käytetään säännöllisesti vähintään kuukauden ajan ennen auringonottoa, jolloin saadaan täydellinen, erittäin nopea ja kestävä rusketus. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Sisältää erityisen sublimoivan aktivaattorin Tyrosan® PF, joka yhdessä pähkinäkuoren öljyn ja porkkanaöljyn kanssa tehostavat ja nopeuattavat ihon luonnollista ruskettumista tasaisesti ja pitkäkestoisesti.
Lue Lisää
 • Kosteuttaa
 • Jo ruskettuneelle iholle
Ale
Gerard's, PANTELERIA, aurinkovoide, SPF 6, 200ml

Gerard’s, PANTELERIA, aurinkovoide, SPF 6, 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Pantelleria SPF 06 -aurinkovoide, Erityisen kosteuttava aurinkovoide, joka sopii erityisen hyvin jo ruskettuneille tai tummille ihotyypeille. Orgaaniset filtterit TINOSORB S® ja TINOSORB M® sekä vihreän, valkoisen ja mustan teen (3%) antioksidanttiset ja ihoa mineralisoivat uutteet, ihoa vahvistava ja elastisoiva argaaniöljy ja Alpha-Bisabolol (4%) suojaavat ihoa auringon rappioittavalta vaikutukselta. Rusketuksesta tulee terve, tasainen ja pitkään kestävä.
Lue Lisää
 • Suojaa vaalealle iholle
Ischia Face and Body Sunscreen Lotion SPF 30,

Ischia Face and Body Sunscreen Lotion SPF 30,

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Ischia SPF 30 -aurinkovoide. Samenttisen kermainen koostumus antaa iholle vedenkestävän UVA-UVB -spektrin suojan, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamista vaurioilta sekä auringon vanhentavalta vaikutukselta, samalla varmistaen kevyen, taisaisen ja pitkäikäisen rusketuksen. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Ishcia tarjoaa sinulle maksimaalista suojaa mahdollisiman ympäristöystävällisellä tavalla. Antioksidanttinen ja kosteuttavat vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää
 • Veden kestävä suoja
 • Herkälle iholle
 • Sopii myös lapsille
Sorrento Face and Body Sunscreen Lotion SPF 50

Sorrento Face and Body Sunscreen Lotion SPF 50

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Sorrento SPF 50 -aurinkovoide. Erittäin kevyt, nestemäinen koostumus tarjoaa laajan vedenkestävän UVA-UVB-spektrin suojan, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, sekä vanhentavalta vaikutukselta samalla varmistaen kevyen, tasaisen ja kestävän rusketuksen. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Sorrento tarjoaa sinulle maksimaalista suojaa mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä. Tuote sopii myös lapsille! 
Lue Lisää