Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Aurinkotuotteet

 • Hoitaa
 • Kosteuttaa

Amalfi Face and Body Aftersun Lotion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Amalfi -after sun. Kermainen ja samenttinen koostumus antaa iholle välittömästi mukavan pehmeyden tunteen palauttaen ihon kosteustasapainon. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Antioksidanttinen ja kosteuttavat vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää
 • Täydellinen
 • Nopea
 • Kestävä rusketus

Caprera Face and Body Tan Accelerator

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Capreca. Käytetään säännöllisesti vähintään kuukauden ajan ennen auringonottoa, jolloin saadaan täydellinen, erittäin nopea ja kestävä rusketus. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Sisältää erityisen sublimoivan aktivaattorin Tyrosan® PF, joka yhdessä pähkinäkuoren öljyn ja porkkanaöljyn kanssa tehostavat ja nopeuattavat ihon luonnollista ruskettumista tasaisesti ja pitkäkestoisesti.
Lue Lisää
 • Jo ruskettuneelle iholle
Ale

Gerard’s, NAXOS, aurinkovoide, SPF 15, 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Naxos SPF 15 -aurinkovoide. Täydellinen aurinkovoide kevyesti ruskettuneelle tai luonnostaan meripihkan väriselle iholle. Orgaaniset filtterit TINOSORB S® ja TINOSORB M® sekä vihreän, valkoisen ja mustan teen (3%) antioksidanttiset ja ihoa mineralisoivat uutteet, ihoa vahvistava ja elastisoiva argaaniöljy ja Alpha-Bisabolol (4%) suojaavat UVA- UVB- ja infrapunasäteiltä kolminkertaisesti tehokkaammin kuin tavnomaiset suojakertoimen 15 tuotteet.
Lue Lisää
 • Kosteuttaa
 • Jo ruskettuneelle iholle
Ale

Gerard’s, PANTELERIA, aurinkovoide, SPF 6, 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Pantelleria SPF 06 -aurinkovoide, Erityisen kosteuttava aurinkovoide, joka sopii erityisen hyvin jo ruskettuneille tai tummille ihotyypeille. Orgaaniset filtterit TINOSORB S® ja TINOSORB M® sekä vihreän, valkoisen ja mustan teen (3%) antioksidanttiset ja ihoa mineralisoivat uutteet, ihoa vahvistava ja elastisoiva argaaniöljy ja Alpha-Bisabolol (4%) suojaavat ihoa auringon rappioittavalta vaikutukselta. Rusketuksesta tulee terve, tasainen ja pitkään kestävä.
Lue Lisää
 • Kosteuttaa
 • Rauhoittaa
 • Uudistaa
Ale

Gerard’s, PORTOFINO, Aftersun, 125ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Portofino -aurinkovoide. Portofino on pehmeä ja kevyt emulsio auringolle altistuneen ihon kosteuttamiseen, uudistamiseen ja rauhoittamiseen. Ylläpitää ihon luonnosta kosteustasapainoa. Kaikille ihotyypeille, jopa ikääntyneen tai UV-säteilyn vaurioittamalle iholle. Se sisältää neljää kosteuttavaa ja antioksidanttista aktiiviainetta, kaakaovoita (1,5%), karitevoita (2%), kupuassuvoita (3%) ja murumuru- voita (3%), jotka korjaavat ihon kuivuuden merkkejä, palauttavat ihon kimmoisuutta ja suojaavat sitä vapaiden radikaalien vaikutuksilta. Emulsion tehoa lisää hyaluronihappo (3%), joka stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, edesauttaa solujen korjautumista sekä pehmittää juonteita ja ryppyjä.
Lue Lisää
 • Suojaa vaalealle iholle

Ischia Face and Body Sunscreen Lotion SPF 30,

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Ischia SPF 30 -aurinkovoide. Samenttisen kermainen koostumus antaa iholle vedenkestävän UVA-UVB -spektrin suojan, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamista vaurioilta sekä auringon vanhentavalta vaikutukselta, samalla varmistaen kevyen, taisaisen ja pitkäikäisen rusketuksen. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Ishcia tarjoaa sinulle maksimaalista suojaa mahdollisiman ympäristöystävällisellä tavalla. Antioksidanttinen ja kosteuttavat vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää
 • Herkälle iholle
 • Lapsille

Sorrento face and Body Sunscreen Lotion SPF 50

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
SUN LINE Sorrento SPF 50 -aurinkovoide. Erittäin kevyt, nestemäinen koostumus tarjoaa laajan vedenkestävän UVA-UVB-spektrin suojan, joka suojaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, sekä vanhentavalta vaikutukselta samalla varmistaen kevyen, taisaisen ja kestävän rusketuksen. Innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Sorrento tarjoaa sinulle maksimaalista suojaa mahdollisiman ympäristöystävällisellä tavalla. Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä.
Lue Lisää