Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

BLUESKY - Alus- ja päällyslakat

 • Kirkas
 • Ohuempi tekstuuri
 • Tahmapinnaton
BS  No wipe Top Coat Shiny 15 ml

BS No wipe Top Coat Shiny 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Blueskyn tahmaton geelipäällyslakka. Kirkas ja ohuempi tekstuuriltaan. Ei tarvitse pyyhkiä kovetuksen jälkeen. Lakkauksen tai rakenteen viimeistelyyn. Sopii efektipulverien tai glitterien pohjaksi.
Lue Lisää
 • Kirkas
 • Ohuen ohut tekstuuri
 • Hyvä kiinnittyvyys
BS Base Coat Clear 15 ml

BS Base Coat Clear 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Blueskyn perus geelialuslakka, tekstuuriltaan erittäin ohut ja sopii kaikkien geelituotteiden pohjalle. Tällä sarjalla aluslakka on pakollinen mutta primer ei. Levitetään kynnelle hyvin ohuelti niin, että kynnen karhennus näkyy aluslakkakerroksen levityksen jälkeenkin. Ei paksunna kynttä. Tarttuu tiukasti kynteen.
Lue Lisää
 • Paksu koostumus
 • Tukee kynttä
 • Kirkas
BS Thick Base Coat 15 ml

BS Thick Base Coat 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Paksu kirkas aluslakka esimerkiksi geelilakkauksen alle antamaan kynnelle lisätukea. Voidaan muotoilla kovetuksen jälkeen tai huoltaa lakkausta kokonaan poistamatta. Pois liuoitettava.
Lue Lisää
 • Valmis setti
 • Kaikki mitä tarvitset geelilakkauksen aloitukseen
 • Suunniteltu ammattikäyttöön
BS Geelilakka aloituspaketti

BS Geelilakka aloituspaketti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sisältää kaiken mitä tarvitset geelilakkauksen tekoon. 48w UV/LED uuni eri toiminnoilla Blueskyn perus geelialuslakan joka sopii kaikille Blueskyn tuotteille pohjaksi No-wipe tahmaton päällyslakka jota ei tarvitse pyyhkiä kovetuksen jälkeen Kolme eri geelilakkaväriä Mushroom white – Peittävä valkoinen Blackpool – Ohut erittäin pigmenttinen musta Pillar Box Red – Peittävä, tummempi kirkkaanpunainen Acid Free Primer pohjustustuote luonnonkynnelle, joka auttaa lakkauksien pysyvyydessä hankalien kynsien kanssa Mantelipohjainen kynsinauhaöljy kynsinauhojen hoitoon lakkauksien tai lakkauksen poiston jälkeen 20kpl yksittäispakattuja puhdistuslappuja Metallinen kynsinauhatyönnin kahdella eri päällä Teräksiset kynsinauhaleikkurit 4mm terillä Kaksi viilaa Karkea viila poistoon ja muotoiluun Pehmeä bufferviila luonnonkynnen karhennukseen sekä rakenteiden viimeistelyyn
Lue Lisää
 • Tekee lakoista mattapintaisen
 • Tahmaton
 • Erittäin mattainen
BS  No wipe Matte Top Coat 15 ml

BS No wipe Matte Top Coat 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Blueskyn tahmaton geelipäällyslakka. Muuttaa minkä tahansa lakan mattapintaiseksi. Riippuen kerroksen paksuudesta, lopputulos voi olla samettinen tai karkea. Ei tarvitse pyyhkiä kovetuksen jälkeen. Lakkauksen tai rakenteen viimeistelyyn. Sopii pohjaksi geelimaalauksille jolloin lakka ei leviä. Ravista pullo ennen käyttöä.
Lue Lisää
 • Kirkas
 • Paksumpi tekstuuri
 • Tahmapintainen
BS Top Coat 15 ml

BS Top Coat 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Blueskyn perus geelipäällyslakka. Kirkas ja paksumpi tekstuuriltaan. Pyyhittävä kovetuksen jälkeen. Lakkauksen tai rakenteen viimeistelyyn.
Lue Lisää
 • Puhdistaa ja kuivattaa
 • Sopii kaikkien sarjojen kanssa käytettäväksi
 • Lisää rakenteiden ja lakkauksien pysyvyyttä
BS Ph Bond 15 ml

BS Ph Bond 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kuivattava ja puhdistava neste kynnelle ennen rakenteen tai lakkauksien laittoa. PH Bond pakottaa kynnen ylemmät kerrokset kuivaksi vaurioittamatta kynttä jolloin rakenteilla ja lakkauksilla on paras mahdollinen pinta kiinnittyä kynteen. Voidaan käyttää yhdessä kaikkien sarjojen kanssa. Nesteen kuuluu haihtua nopeasti kynnen pinnalta, silloin kynnen pinta on riittävän kuiva. Luonnonkynnelle.
Lue Lisää
 • Aluslakka
 • Sopii pidennykseen
 • Paksu koostumus
BS Ridge Filler Builder Base More Than a nud 15 ml

BS Ridge Filler Builder Base More Than a nud 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bluesky Ridge Filler BUILDER BASE MORE THAN A NUDE 09 2 in 1 Koostumus Aluslakka, vahvistus ja väri yhdessä pullossa! Ridge Filler tasoittaa kynnen pintaa ja jättää jälkeensä kauniin värin. Ridge Filleriä voi myös käyttää kynnen lyhyeen pidentämiseen muoteilla (5-10mm). Itsestään tasoittuva, paksuhko koostumus. Soak-off Voidaan käyttää ilman erillistä aluslakkaa tai aluslakan kanssa. Käyttö kynnen vahvistamiseen: Työnnä kynsinauhat taaksepäin kynsinauhatyöntimellä. Muotoile kynnen kärki 100/180 grit viilalla ja buffaa kynnen pinta bufferviilalla. Puhdista kynnen pinta Cleanserillä. Mikäli haluat hieman lisäpituutta, aseta muotti kynnen alle ja paina liimapinnat paikoilleen jottei muotti heilu. Muotin tulisi istua saumattomasti luonnonkynnen alle niin, ettei kynnen ja muotin väliin jää rakoa. Ota Bluesky Ridge Filler ja lakkaa sopiva kerros luonnonkynnelle ja muotille luodaksesi kynnelle haluttu pituus. Varmista, että muotin päälle lisättyä Ridge Filleriä on riittävästi, ettei kärki ole liian ohut. Tämän voi tehdä myös useammalla lisäyksellä jos tuntuu että geeli on liian liikkuvaista. Mikäli pituutta ei haluta lisätä voit lakata Ridge Filleriä kuten normaalia geelilakkaa antaaksesi hauraalle kynnelle lisätukea. Koveta 60 sek. Halutessasi voit lisätä kynnelle toisen kerroksen Ridge Filleriä rakentaaksesi kynnelle haluttu muoto ja paksuus. Koveta jokaista kerrosta 60 sek. Poista muotti ja pyyhi kynnen pinta nukkaamattomilla lapuilla ja cleanserillä. Tarvittaessa viilaa kunnes olet tyytyväinen kynnen muotoon. Pyyhi viilattu kynsi puhdistusaineella. Toista erikseen joka kynnelle. Ei suositella tehtäväksi kaikille kynsille yhtä aikaa jottei geeli valuisi. Erityisesti peukalot tulisi tehdä erikseen. Nyt voit jatkaa geelilakkausta normaaliin tapaan. Voit lakata Ridge Fillerin päälle joko värigeelilakalla tai pelkällä Top Coatilla.
Lue Lisää
 • Aluslakka
 • Sopii pidennykseen
 • Paksu koostumus
BS Ridge Filler Builder Base Like Beige 07 15 ml

BS Ridge Filler Builder Base Like Beige 07 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bluesky Ridge Filler BUILDER BASE LIKE A BEIGE 07 2 in 1 Koostumus Aluslakka, vahvistus ja väri yhdessä pullossa! Ridge Filler tasoittaa kynnen pintaa ja jättää jälkeensä kauniin värin. Ridge Filleriä voi myös käyttää kynnen lyhyeen pidentämiseen muoteilla (5-10mm). Itsestään tasoittuva, paksuhko koostumus. Soak-off Voidaan käyttää ilman erillistä aluslakkaa tai aluslakan kanssa. Käyttö kynnen vahvistamiseen: Työnnä kynsinauhat taaksepäin kynsinauhatyöntimellä. Muotoile kynnen kärki 100/180 grit viilalla ja buffaa kynnen pinta bufferviilalla. Puhdista kynnen pinta Cleanserillä. Mikäli haluat hieman lisäpituutta, aseta muotti kynnen alle ja paina liimapinnat paikoilleen jottei muotti heilu. Muotin tulisi istua saumattomasti luonnonkynnen alle niin, ettei kynnen ja muotin väliin jää rakoa. Ota Bluesky Ridge Filler ja lakkaa sopiva kerros luonnonkynnelle ja muotille luodaksesi kynnelle haluttu pituus. Varmista, että muotin päälle lisättyä Ridge Filleriä on riittävästi, ettei kärki ole liian ohut. Tämän voi tehdä myös useammalla lisäyksellä jos tuntuu että geeli on liian liikkuvaista. Mikäli pituutta ei haluta lisätä voit lakata Ridge Filleriä kuten normaalia geelilakkaa antaaksesi hauraalle kynnelle lisätukea. Koveta 60 sek. Halutessasi voit lisätä kynnelle toisen kerroksen Ridge Filleriä rakentaaksesi kynnelle haluttu muoto ja paksuus. Koveta jokaista kerrosta 60 sek. Poista muotti ja pyyhi kynnen pinta nukkaamattomilla lapuilla ja cleanserillä. Tarvittaessa viilaa kunnes olet tyytyväinen kynnen muotoon. Pyyhi viilattu kynsi puhdistusaineella. Toista erikseen joka kynnelle. Ei suositella tehtäväksi kaikille kynsille yhtä aikaa jottei geeli valuisi. Erityisesti peukalot tulisi tehdä erikseen. Nyt voit jatkaa geelilakkausta normaaliin tapaan. Voit lakata Ridge Fillerin päälle joko värigeelilakalla tai pelkällä Top Coatilla.
Lue Lisää
 • Aluslakka
 • Sopii pidennykseen
 • Paksu koostumus
BS Ridge Filler Builder Base Sweet Pink 02 15 ml

BS Ridge Filler Builder Base Sweet Pink 02 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bluesky Ridge Filler BUILDER BASE SWEET PINK 02 2 in 1 Koostumus Aluslakka, vahvistus ja väri yhdessä pullossa! Ridge Filler tasoittaa kynnen pintaa ja jättää jälkeensä kauniin värin. Ridge Filleriä voi myös käyttää kynnen lyhyeen pidentämiseen muoteilla (5-10mm). Itsestään tasoittuva, paksuhko koostumus. Soak-off Voidaan käyttää ilman erillistä aluslakkaa tai aluslakan kanssa. Käyttö kynnen vahvistamiseen: Työnnä kynsinauhat taaksepäin kynsinauhatyöntimellä. Muotoile kynnen kärki 100/180 grit viilalla ja buffaa kynnen pinta bufferviilalla. Puhdista kynnen pinta Cleanserillä. Mikäli haluat hieman lisäpituutta, aseta muotti kynnen alle ja paina liimapinnat paikoilleen jottei muotti heilu. Muotin tulisi istua saumattomasti luonnonkynnen alle niin, ettei kynnen ja muotin väliin jää rakoa. Ota Bluesky Ridge Filler ja lakkaa sopiva kerros luonnonkynnelle ja muotille luodaksesi kynnelle haluttu pituus. Varmista, että muotin päälle lisättyä Ridge Filleriä on riittävästi, ettei kärki ole liian ohut. Tämän voi tehdä myös useammalla lisäyksellä jos tuntuu että geeli on liian liikkuvaista. Mikäli pituutta ei haluta lisätä voit lakata Ridge Filleriä kuten normaalia geelilakkaa antaaksesi hauraalle kynnelle lisätukea. Koveta 60 sek. Halutessasi voit lisätä kynnelle toisen kerroksen Ridge Filleriä rakentaaksesi kynnelle haluttu muoto ja paksuus. Koveta jokaista kerrosta 60 sek. Poista muotti ja pyyhi kynnen pinta nukkaamattomilla lapuilla ja cleanserillä. Tarvittaessa viilaa kunnes olet tyytyväinen kynnen muotoon. Pyyhi viilattu kynsi puhdistusaineella. Toista erikseen joka kynnelle. Ei suositella tehtäväksi kaikille kynsille yhtä aikaa jottei geeli valuisi. Erityisesti peukalot tulisi tehdä erikseen. Nyt voit jatkaa geelilakkausta normaaliin tapaan. Voit lakata Ridge Fillerin päälle joko värigeelilakalla tai pelkällä Top Coatilla.
Lue Lisää
 • Rubber base
 • Tukee kynttä
 • Tasoittaa kynnen väriä
BS Ridge Filler Base Milky Rose 08 15 ml

BS Ridge Filler Base Milky Rose 08 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Geeli aluslakka paksummalla koostumuksella tukee kynttä ja toimii joustavana pohjana geelilakan sekä rakenteiden alle. Blueskyn Ridge Filler aluslakat ovat muista sarjoista siinä poikkeavia, että niiden päälle ei ole pakko lisätä väriä vaan päällyslakan voi lisätä suoraan aluslakan päälle. Lakat sävyttävät ja tasoittavat kynnen epätasaisuuksia ja auttavat esimerkiksi tiettyjä värejä tasoittumaan kynnelle paremmin. Nämä paksummat aluslakat sopivat myös geelitippien pohjaksi. Lakkaa voi käyttää ohuen ohuena kerroksena tai kerrostaa paksummalti omien tarpeidensa mukaan. Lakkaa voi myös viilata kovetuksen jälkeen.
Lue Lisää
 • Lisää pysyvyyttä
 • Ei kuluta kynttä
 • Kuivuu ilman lamppua
BS Acid Free primer 15 ml

BS Acid Free primer 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Blueskyn hapoton primeri antaa lisäpysyvyyttä aluslakan alla toimien kuin kaksipuolinen teippi kiinnittäen rakenteen kynteen. Ei kuluta kynnen pintaa. Tuotetta ei tarvitse kovettaa lampun alla. Bluesky sarjalla primer ei ole pakollinen, mutta aluslakka on. Primereita ei tule käyttää eri sarjojen välillä allergisoitumisriskin minimoimiseksi.
Lue Lisää
 • Aluslakka
 • Sopii pidennykseen
 • Paksu koostumus
BS Ridge Filler Builder Base Pale To Deep 11 15 ml

BS Ridge Filler Builder Base Pale To Deep 11 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bluesky Ridge Filler BUILDER BASE PALE TO DEEP 11 2 in 1 Koostumus Aluslakka, vahvistus ja väri yhdessä pullossa! Ridge Filler tasoittaa kynnen pintaa ja jättää jälkeensä kauniin värin. Ridge Filleriä voi myös käyttää kynnen lyhyeen pidentämiseen muoteilla (5-10mm). Itsestään tasoittuva, paksuhko koostumus. Soak-off Voidaan käyttää ilman erillistä aluslakkaa tai aluslakan kanssa. Käyttö kynnen vahvistamiseen: Työnnä kynsinauhat taaksepäin kynsinauhatyöntimellä. Muotoile kynnen kärki 100/180 grit viilalla ja buffaa kynnen pinta bufferviilalla. Puhdista kynnen pinta Cleanserillä. Mikäli haluat hieman lisäpituutta, aseta muotti kynnen alle ja paina liimapinnat paikoilleen jottei muotti heilu. Muotin tulisi istua saumattomasti luonnonkynnen alle niin, ettei kynnen ja muotin väliin jää rakoa. Ota Bluesky Ridge Filler ja lakkaa sopiva kerros luonnonkynnelle ja muotille luodaksesi kynnelle haluttu pituus. Varmista, että muotin päälle lisättyä Ridge Filleriä on riittävästi, ettei kärki ole liian ohut. Tämän voi tehdä myös useammalla lisäyksellä jos tuntuu että geeli on liian liikkuvaista. Mikäli pituutta ei haluta lisätä voit lakata Ridge Filleriä kuten normaalia geelilakkaa antaaksesi hauraalle kynnelle lisätukea. Koveta 60 sek. Halutessasi voit lisätä kynnelle toisen kerroksen Ridge Filleriä rakentaaksesi kynnelle haluttu muoto ja paksuus. Koveta jokaista kerrosta 60 sek. Poista muotti ja pyyhi kynnen pinta nukkaamattomilla lapuilla ja cleanserillä. Tarvittaessa viilaa kunnes olet tyytyväinen kynnen muotoon. Pyyhi viilattu kynsi puhdistusaineella. Toista erikseen joka kynnelle. Ei suositella tehtäväksi kaikille kynsille yhtä aikaa jottei geeli valuisi. Erityisesti peukalot tulisi tehdä erikseen. Nyt voit jatkaa geelilakkausta normaaliin tapaan. Voit lakata Ridge Fillerin päälle joko värigeelilakalla tai pelkällä Top Coatilla.
Lue Lisää
 • Rubber base
 • Tukee kynttä
 • Tasoittaa kynnen väriä
BS Ridge Filler Base Milky Nude 07 15 ml

BS Ridge Filler Base Milky Nude 07 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Geeli aluslakka paksummalla koostumuksella tukee kynttä ja toimii joustavana pohjana geelilakan sekä rakenteiden alle. Blueskyn Ridge Filler aluslakat ovat muista sarjoista siinä poikkeavia, että niiden päälle ei ole pakko lisätä väriä vaan päällyslakan voi lisätä suoraan aluslakan päälle. Lakat sävyttävät ja tasoittavat kynnen epätasaisuuksia ja auttavat esimerkiksi tiettyjä värejä tasoittumaan kynnelle paremmin. Nämä paksummat aluslakat sopivat myös geelitippien pohjaksi. Lakkaa voi käyttää ohuen ohuena kerroksena tai kerrostaa paksummalti omien tarpeidensa mukaan. Lakkaa voi myös viilata kovetuksen jälkeen.
Lue Lisää
 • Rubber base
 • Tukee kynttä
 • Tasoittaa kynnen väriä
BS Ridge Filler Base Clear 01 15 ml

BS Ridge Filler Base Clear 01 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Geeli aluslakka paksummalla koostumuksella tukee kynttä ja toimii joustavana pohjana geelilakan sekä rakenteiden alle. Blueskyn Ridge Filler aluslakat ovat muista sarjoista siinä poikkeavia, että niiden päälle ei ole pakko lisätä väriä vaan päällyslakan voi lisätä suoraan aluslakan päälle. Lakat sävyttävät ja tasoittavat kynnen epätasaisuuksia ja auttavat esimerkiksi tiettyjä värejä tasoittumaan kynnelle paremmin. Nämä paksummat aluslakat sopivat myös geelitippien pohjaksi. Lakkaa voi käyttää ohuen ohuena kerroksena tai kerrostaa paksummalti omien tarpeidensa mukaan. Lakkaa voi myös viilata kovetuksen jälkeen.
Lue Lisää