Ventoose- selluliittihieronta

Ventoose- selluliittihieronta

Sellulittii on rasvakertymää jota tavallisesti muodostuu reisiin, takapuoleen, käsivarsiin ja vatsaan. Perinnöllisten tekijöiden ja ruokavalion lisäksi ihon paksuus ja kimmoisuus vaikuttaa selluliitin näkyvyyteen. Selluliitti muodostuu elimistön kuona-aineista ja se saattaa aiheuttaa myös verenkierron häiriöitä. Siksi selluliittihoito ei ole pelkästään turhamaista, esteettistä hoitoa.

Ventoose - hierontakupeilla käsittelet selluliittia tehokkaasti ja pienin kustannuksin, Tule koulutukseen ja opi oikea tekniikka! Voit myös myydä asiakkaalle kotihoitopaketin, jonka avulla hän voi itse tukea hoitolassasi tehtyä hoidon tuloksia.

KUINKA SE TOIMII?

Ventoose:lla muodostetaan iholle säädeltävä alipaineimu. Ventoose hierontaa voidaan tehdä terveille aikuisille. Aloita pienillä kupeilla, jotta asiakkaasi tottuvat kupin aiheuttamaan imun tunteeseen ja/tai jos selluliitinen kudos on kosketusarka. Ammattihoidon tulosten maksimoimiseksi olisi tärkeää sitouttaa asiakas myös kotona tehtäviin tukitoimenpiteisiin hänen omilla kupeilla.

Hiero 10 minuuttia päivässä, vähintään 3 x viikossa 21 päivän ajan. Vieläkin nopeampia tuloksia saat kun yhdistät hoitoon oikeanlaisen ruokavalion, juot riittävästi ja harrastat liikuntaa.

Tuotteita ei löydy tästä tuoteryhmästä.