Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

IHONHOIDON HISTORIAA

Teksti: Heidi Tamminen | aromaterapeutti, kosmetologi, kouluttaja

Vuonna 1972 ranskalainen biologi Jean Paul Llopart kehitti ainutlaatuisen metodin ammatilliseen ihonhoitoon. Hänen tavoitteenaan oli toteuttaa menetelmä, jossa 100% luonnonmukaiset hoitotuotteet säilyisivät puhtaina, tehokkaina ja toimivina ilman säilöviä synteettisiä aineita.

Kasvien lumoissa

Kasvien kiehtova maailma vei Jean Paulin mukanaan jo hyvin nuorena ja hän alkoi tutkia kasvien ominaisuuksia sekä niiden hoitavia ja parantavia voimia. Hän havaitsi, että kasveista uutettujen erityislaatuisten eteeristen öljyjen avulla oli mahdollista valmistaa todella tehokkaita ihon eri ongelmia hoitavia tuotteita.
Lisäksi eteeriset öljyt toimivat säilövinä aineina ja estivät raaka-aineiden härskiintymistä kasvin kemiallisen koostumuksen ansiosta.
Luontoystävällisenä ja terveydestä kiinnostuneena hänelle oli olennaista myös se, että kaikki raaka-aineet mitä tuotteet pitivät sisällään olivat terveyttä edistäviä ja ympäristöystävällisiä.

Unelmasta totta

Pitkään kestänyt tutkimustyö tuotti vihdoin tuloksia ja yhdessä kauneudenhoitoalalla työskentelevän kosmetologi Rosanne Verlén kanssa he toteuttivat yhteisen unelmansa ja ensimmäinen kiehtova 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Phytal tuli tunnetuksi vuonna 1972.
Tälläkin hetkellä tunnettu Creme Absolue hoitovoide lanseerattiin ensimmäisenä menestyksekkäänä tuotteena.

Toimivaa tekniikkaa

Kiinnostuksen kohteeksi ammattilaisille tuli erityisesti ampullipakkaukset, jossa hoitavat tuotteet säilyivät käyttökelpoisina useiden vuosien ajan, ilman lisättyjä synteettisiä säilöntäaineita.
Jean Paulin kehittämä pakkausmenetelmä sai valtavan suosion ja pakatut ampullit tulivat kuuluisaksi ympäri maailman.
Lääketeollisuudelta ostamallaan laitteella hän onnistui säilömään tuotteet ampulleihin täysin hapettomaan tilaan. Ampullit suljettiin välittömästi polttamalla lasiset päät kiinni.
Ampullit säilyivät hyvin ja raaka-aineet eivät pilaantuneet hapettoman tilan ansiosta.
Kertakäyttöinen ihonhoitopakkaus sisälsi yhteen hoitoon tarvittavat tuotteet, jotka olivat raikkaan tuoksuisia, tehokkaita ja ainutlaatuisia.

Ampullipakkaukset valloittavat maailmaa vielä tänäkin päivänä

Jean Paulin upeaa kehitystyötä jatkaa nykyään toimitusjohtaja ja Phyt’s Laboratorion omistaja Thierry Logre. Phytal tuotesarja nimettiin uudellen vuonna 2004 ja tunnetaan tällä hetkellä nimellä Phyt´s. Yksilöidyt ampullipakkaukset ovat edelleen yksi sarjan tunnusmerkki ammattilaisten keskuudessa. Personoituja hoitosettejä löytyy moniin erilaisiin iho-ongelmiin.

Miten ampullipakkaukset toimivat?

Työskentely personoiduilla ampulliseteillä on helppoa, tehokasta, edullista ja mielenkiintoista.
Valitse asiakkaan iho-ongelman mukaan oikea hoitokokonaisuus. Pakkauksessa on kaikki tuotteet mitä hoitoon tarvitset, vain kuorintavoide pitää olla erillisenä.
Ampullit aukaistaan pieniin lasikippoihin siihen järjestykseen, kuin tarkkaan laadittu hoito-ohje neuvoo.
Noudata yksinkertaista helposti seurattavaa hoito-ohje protokollaa.
Hoidon päätteeksi annetaan asiakkaalle kotihoito-ohjeet ja seuraava hoitoaika suositus.

Kierrätä pakkaukset ympäristöystävällisesti

Kaikki pakkausmateriaalit ovat kierrätyskelpoisia ja kestävää kehitystä tukevia. Ne parantavat lisäksi hoitolasi ”hyvää tekevää” imagoa ja se on tällä hetkellä hyvin tehokasta markkinointia.

Lasiampullit menevät lasinkeräykseen ja niitä ei tarvitse huuhdella. Pidä työhuoneessa laakea-kaulaista lasipulloa, johon voit aina ampullin avaamisen yhteydessä pudottaa ne suoraan. Kun astia on täyttynyt se on helppo viedä lasinkeräykseen. Samalla asiakkaasi näkee, että toimit imagosi mukaisesti.
Pakkaus, jossa ampullit ovat on muovia ja se kuuluu muovinkeräykseen.
Paperinen tuotekuvauslehtinen pakkauksessa kuuluu paperinkeräykseen.

Ampullihoitokokonaisuuksia käyttämällä säästää selvää rahaa, koska hävikkiä ei pääse syntymään. Pystyt aina tekemään hoidon täysin tuoreilla, raikkailla ja aktiivisilla raaka-aineilla, jotka antavat asiakkaallesi ainutlaatuisen hoitokokemuksen.