AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Arvoisat asiakkaat!

Saamme toimitettua tilauksenne ennen Joulun pyhiä, kun tilaus on tehty meille viimeistään tiistaina 19.12.2017.

 

Hoitolatukku palvelee 22.12.2017 poikeuksellisesti klo 8-16:00. Välipäivinä olemme avoinna  normaalisti klo 8-17:00.

Toivotamme teille kaikille rauhallista Joulun aikaa!


Hyvät porahuolto asiakkaat!

Mikäli haluatte huollattaa poranne ennen porahuollon lomalla oloa, tulisi huollettavan poran olla meillä viimeistään maanantaina 18.12.2017.

Porahuolto lomalla 23.12.2017-7.1.2018


Hyvät verkkokauppa-asiakkaat!

Keskiviikkona 13.12. illan ja yön aikana verkkokauppaan ei päässyt kirjautumaan sähkökatkoksen aiheuttaman vian vuoksi. Vika on nyt saatu korjattua ja verkkokauppaamme sisäänkirjautuminen toimii normaalisti.

Kiitos kärsivällisyydestänne!


Valitettavasti magneettiripsien toimitus viivästyy emmekä saa niitä varastoon tämän vuoden puolelle. Pahoittelemme asiaa! Tilalle suosittelemme edullisia irtoripsiä joilla loihdit säihkettä pikkujoulukauteen! https://www.hoitolatukku.fi/tarvikkeet/kasvohoitotarvikkeet/irtoripset-ja-liimat/unique-irtoripset.html


ORLY:n kattava valikoima kynsituotteita on siirtynyt Hoitolatukun maahantuontiin. Tutustu valikoimaan: https://www.hoitolatukku.fi/tuotesarjat/kasi-ja-kynsituotteet/orly.html


Chattaile asiakaspalvelijan kanssa verkkokaupassa. Chat-kuvake näkyy kirjautuneille, silloin kun asiakaspalvelija on käytettävissä.


UUTTA VERKKOKAUPASSA- ammattiaisosiosta voit lukea Info-lehden digitaalisesti sekä lukea eri artikkeleita esim. raaka-aineista ym. Nyt myös tulostettavissa A4-kokoisia tuotemainoksia. Kirjaudu verkkokauppaan ja klikkaa vasemalla vihreinä olevista kategorioista!


LIITY PHYT'S JA GERARD'S -KERHOIHIN JA SAAT HUOMATTAVIA ETUJA! Kysy lisää 02- 21 22 200.


SCANDINAVIAN SKIN FACIALFUSION - SUOMALAINEN INNOVAATIO. Pitkän suunnittelutyön tuloksena saamme esitellä monipuolisen FacialFusion hoitolaitteen. Tavoitteenamme on ollut hoitolaite, jolla voidaan hoitaa kaikkia kasvohoitoasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistuimme luomaan ainutlaatuisen hoitolaitteen, jonka neljällä erilaisella hoitomenetelmällä ja yhdeksällä erilaisella hoidolla kosmetologi pystyy tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen. Tämän laadukkaan hoitolaitteen tuotekehittelyn ja valmistuksen toteutimme Suomessa.


 

Dolly's Lash kestotaivutuksella luonnolliset, upeat ripset! Katso video täältä: https://youtu.be/xiMs7zvYtp0


Näin toimii Casmaran Peel off naamiot- katso video tästä!


Viikkotarjous- käy kurkistamassa tarjoukset- klikkaa tästä!


Arpihoitolaite joka todistetusti häivyttää arpia  Biodermogenesi on ensimmäinen hoito, joka todistetusti häivyttää arpia. Pisan yliopistossa tehtyjen tutkimusten tuloksena näemme ensimmäistä kertaa todellisia raskaus- ja muiden arpien korjaantumista sekä häviämistä ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Yhdenmukaiset ja kiistattomat tutkimustulokset osoittavat, että tuloksia saadaan jokaiselle asiakkaalle ihotyypistä- ja väristä riippumatta. Lisätietoa laitteesta sekä rahoitusvaihtoehdoistamme saat soittamalla meille 02- 21 22 200. Lue lisää laitteesta- klikkaa tästä! Katso video Biodermogenesistä tästä!