AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA


TERVETULOA FOOTLOGIX KOULUTUSPÄIVÄÄN  - Ilmoittaudu heti!
25.8 Jyväskylä
15.9 Oulu
Täydellinen päivä jalkahoitoja tekevälle ammattilaiselle, joka haluaa hoitolaansa uutta ja helppoa uudistusta. Uusi Footlogix on jalkojenhoitosarja, jota on ilo käyttää ja myydä. Valmiit konseptit ammattilaisten käyttöön ja kuluttajamyyntiin.
Mikään ei ole ollut jalkahoidossa näin helppoa nyt kun vihdoinkin Medi meets Pedi.

Kaikki osallistujat saavat Footlogix -tuotekassin, joka sisältää tuotteita 60 hoitoon!  Footlogix kouluttajana toimi: Pirjo Hatzitoliou. 

Lataa ohjelma

Tarkemmat ohjelma ja hintatiedot: tapahtumat ja koulutukset (vain kirjautuneille) tai soita ja kysy lisää 02- 21 22 200


Footlogix tuotteet saapuvat varastoon heinäkuun alussa!

25.1.18 Uusia tulostettavia A4 mainoksia. Kirjaudu verkkokauppaan ja tulosta hoitolaasi sopivia mainoksia kategoriasta TULOSTETTAVAT TUOTEMAINOKSET

Haluatko kouluttautua omassa rauhassasi missä ja milloin haluat? Verkkokoulutukset ovat tulossa ryminällä kauneusalalle. Mikroneulauskoulutuksen voi jo käydä kokonaisuudessaan verkossa! kauneus.verkkokurssi.net


ORLY:n kattava valikoima kynsituotteita on siirtynyt Hoitolatukun maahantuontiin.

Tutustu valikoimaan: https://www.hoitolatukku.fi/tuotesarjat/kasi-ja-kynsituotteet/orly.html


Chattaile asiakaspalvelijan kanssa verkkokaupassa. Chat-kuvake näkyy kirjautuneille, silloin kun asiakaspalvelija on käytettävissä.


UUTTA VERKKOKAUPASSA- ammattiaisosiosta voit lukea Info-lehden digitaalisesti sekä lukea eri artikkeleita esim. raaka-aineista ym. Nyt myös tulostettavissa A4-kokoisia tuotemainoksia. Kirjaudu verkkokauppaan ja klikkaa vasemalla vihreinä olevista kategorioista!


LIITY PHYT'S JA GERARD'S -KERHOIHIN JA SAAT HUOMATTAVIA ETUJA! Kysy lisää 02- 21 22 200.


SCANDINAVIAN SKIN FACIALFUSION - SUOMALAINEN INNOVAATIO. Pitkän suunnittelutyön tuloksena saamme esitellä monipuolisen FacialFusion hoitolaitteen. Tavoitteenamme on ollut hoitolaite, jolla voidaan hoitaa kaikkia kasvohoitoasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistuimme luomaan ainutlaatuisen hoitolaitteen, jonka neljällä erilaisella hoitomenetelmällä ja yhdeksällä erilaisella hoidolla kosmetologi pystyy tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen. Tämän laadukkaan hoitolaitteen tuotekehittelyn ja valmistuksen toteutimme Suomessa.


Dolly's Lash kestotaivutuksella luonnolliset, upeat ripset! Katso video täältä: https://youtu.be/xiMs7zvYtp0


Näin toimii Casmaran Peel off naamiot- katso video tästä!


Kuukausitarjoukset- käy kurkistamassa tarjoukset- klikkaa tästä!


Arpihoitolaite joka todistetusti häivyttää arpia  Biodermogenesi on ensimmäinen hoito, joka todistetusti häivyttää arpia. Pisan yliopistossa tehtyjen tutkimusten tuloksena näemme ensimmäistä kertaa todellisia raskaus- ja muiden arpien korjaantumista sekä häviämistä ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Yhdenmukaiset ja kiistattomat tutkimustulokset osoittavat, että tuloksia saadaan jokaiselle asiakkaalle ihotyypistä- ja väristä riippumatta. Lisätietoa laitteesta sekä rahoitusvaihtoehdoistamme saat soittamalla meille 02- 21 22 200. Lue lisää laitteesta- klikkaa tästä! Katso video Biodermogenesistä tästä!