AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Valitettavasti magneettiripsien toimitus viivästyy emmekä saa niitä varastoon tämän vuoden puolelle. Pahoittelemme asiaa! Tilalle suosittelemme edullisia irtoripsiä joilla loihdit säihkettä pikkujoulukauteen! https://www.hoitolatukku.fi/tarvikkeet/kasvohoitotarvikkeet/irtoripset-ja-liimat/unique-irtoripset.html


Beauty Pro-tapahtuma Helsingissä: Tervetuloa Hoitolatukun ammattilaisosastolle 7a130 perjantaina 20.10 kello 10-17.

Jätä tilauksesi messuilla ja saat 10% alennuksen kaikista tuotteista ja käyttötarvikkeista. (ei koske kalusteita eikä laitteita). Lisäksi yli 200 € (alv 0%) messutilaukset rahtivapaasti ja saat messuilla mukaasi yllätyslahjan!

Lauantaina 21.10 ja sunnuntaina 22.10 osastomme muuttuu iloiseksi Skin Candy -osastoksi jossa teemme brändiä tunnetuksi kuluttajille. Olet tervetullut myös sinne meitä tervehtimään ja maistelemaan herkullista hattaraa. Messutilauksen voit jättää myös silloin ja saada edut! 

PÄÄSYLIPPU: Tulemme lähettämään viikolla 39 kaikille asiakkaillemme (joiden s-posti löytyy asiakasrekisteristämme) e-kutsun messuille, joka oikeuttaa pääsyn Beauty pro-tapahmtumaan sekä I Love Me- tapahtumaan. Mikäli et ole saanut e-kutsua olethan meihin yhteydessä!


ORLY:n kattava valikoima kynsituotteita on siirtynyt Hoitolatukun maahantuontiin. Tutustu valikoimaan: https://www.hoitolatukku.fi/tuotesarjat/kasi-ja-kynsituotteet/orly.html


Chattaile asiakaspalvelijan kanssa verkkokaupassa. Chat-kuvake näkyy kirjautuneille, silloin kun asiakaspalvelija on käytettävissä.


UUTTA VERKKOKAUPASSA- ammattiaisosiosta voit lukea Info-lehden digitaalisesti sekä lukea eri artikkeleita esim. raaka-aineista ym. Nyt myös tulostettavissa A4-kokoisia tuotemainoksia. Kirjaudu verkkokauppaan ja klikkaa vasemalla vihreinä olevista kategorioista!


Jalkojenhoidon teoriapäivät 2.-3.9.2017 Helsingissä! Vielä voit ilmoittautua. Soita 02- 21 22 200.


LIITY PHYT'S JA GERARD'S -KERHOIHIN JA SAAT HUOMATTAVIA ETUJA! Kysy lisää 02- 21 22 200.


SCANDINAVIAN SKIN FACIALFUSION - SUOMALAINEN INNOVAATIO. Pitkän suunnittelutyön tuloksena saamme esitellä monipuolisen FacialFusion hoitolaitteen. Tavoitteenamme on ollut hoitolaite, jolla voidaan hoitaa kaikkia kasvohoitoasiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Onnistuimme luomaan ainutlaatuisen hoitolaitteen, jonka neljällä erilaisella hoitomenetelmällä ja yhdeksällä erilaisella hoidolla kosmetologi pystyy tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa asiakkailleen. Tämän laadukkaan hoitolaitteen tuotekehittelyn ja valmistuksen toteutimme Suomessa.


HOITOLATUKUN UUDET KOULUTUKSET NYT TÄÄLLÄ! Porankäyttökoulutus, Syylänhoito, Cryo-jäädytyshoito, Ventoose-imukuppihieronta, kasvohieronta yrttinyyteillä, Hemmotteluhoito käsille ja jalkoille Phyt's luomutuotteilla, Balilainen Lulur-hieronta ja aromaterapeuttinen vartalohoito. Soita ja tiedustele lisää 02- 21 22 200 tai kirjaudu verkkokauppaan ja lue lisää tapahtumat ja koulutukset-osiosta. 


Hoitolatukun uudistunut asiakaslehti Info - Tammikuu on nyt ammattilaisten luettavavissa! Kirjaudu verkkokauppaan ja lataa uusin Info-lehti.


Dolly's Lash kestotaivutuksella luonnolliset, upeat ripset! Katso video täältä: https://youtu.be/xiMs7zvYtp0


Näin toimii Casmaran Peel off naamiot- katso video tästä!


Viikkotarjous- käy kurkistamassa tarjoukset- klikkaa tästä!


Arpihoitolaite joka todistetusti häivyttää arpia  Biodermogenesi on ensimmäinen hoito, joka todistetusti häivyttää arpia. Pisan yliopistossa tehtyjen tutkimusten tuloksena näemme ensimmäistä kertaa todellisia raskaus- ja muiden arpien korjaantumista sekä häviämistä ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Yhdenmukaiset ja kiistattomat tutkimustulokset osoittavat, että tuloksia saadaan jokaiselle asiakkaalle ihotyypistä- ja väristä riippumatta. Lisätietoa laitteesta sekä rahoitusvaihtoehdoistamme saat soittamalla meille 02- 21 22 200. Lue lisää laitteesta- klikkaa tästä! Katso video Biodermogenesistä tästä!